INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Surpriză mare la Real Madrid » Cine ar putea fi noul antrenor. Decisiv pentru venirea lui Kylian Mbappe!

Florentino Perez îl vrea pe Zidane, nu pe Xabi Alonso
Florentino Perez îl vrea pe Zidane, nu pe Xabi Alonso

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 14:29 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 14:44

Florentino Perez, liderul lui Real Madrid, îl va schimba în vara viitoare pe Carlo Ancelotti. Favoritul lui nu ar fi Xabi Alonso, o revelație cu Bayer Leverkusen, ci dorește să-l readucă pe Zinedine Zidane, care ar antrena a treia oară „Los Blancos” și ar fi esențial în transferul lui Kylian Mbappe (24 de ani).

Nimic nu e decis la Real Madrid, dar se profilează deja intențiile lui Florentino Perez pentru sezonul viitor. Președintele clubului s-ar fi decis asupra numelui noului antrenor.

Victor Pițurcă, dezvăluiri inedite despre fiul lui: „E adulat de femei, sunt grămadă pe el” » Ce spune despre Cristina Ich: „I-am zis și lui Alex. Ăsta e adevărul”
METROSPORT
Victor Pițurcă, dezvăluiri inedite despre fiul lui: „E adulat de femei, sunt grămadă pe el” » Ce spune despre Cristina Ich: „I-am zis și lui Alex. Ăsta e adevărul”

Carlo Ancelotti speră să rămână la Real Madrid. Dacă nu, naționala Braziliei

Carlo Ancelotti, 64 de ani, întors în 2021 a doua oară pe „Santiago Bernabeu” (i-a mai pregătit pe „blancos” între 2013 și 2015), mai are contract până la sfârșitul stagiunii.

S-a înțeles cu federația braziliană, dar nu a semnat nimic, a anunțat joi El Chiringuito TV, care susține că tehnicianul italian nu a renunțat definitiv la ideea de a prelungi la Real Madrid.

Dacă i se face o ofertă, e gata să rămână. Însă nu va mai aștepta decât două luni. În cazul în care madrilenii nu îi propun nimic, peninsularul pleacă în Brazilia.

Zinedine Zidane, trei Ligi ale Campionilor consecutive cu Real Madrid

Tot jurnaliștii de la El Chiringuito TV mai prezintă o exclusivitate. Perez vrea alt antrenor din 2024, totuși, acela nu ar fi Xabi Alonso, cum s-a speculat de mai multe ori în ultima vreme. Jurnaliștii spanioli anunță că Florentino nu l-ar dori pe Alonso, ci pe Zinedine Zidane încă o dată.

Ar fi a treia oară când francezul în vârstă de 51 de ani ar fi pe banca Madridului. De altfel, el a antrenat numai la Real. A început ca secund al lui Ancelotti în 2013-2014, a continuat la Real Castilla, echipa B (2014-2016), iar la prima formație a fost în două rânduri: 2016-2018 și 2019-2021.

Zidane, care și-a încheiat cariera de jucător tot pe „Santiago Bernabeu”, a cucerit 11 trofee ca tehnician, inclusiv trei Ligi ale Campionilor consecutive (2016-2017-2018).

Surpriză mare la Real Madrid » Cine ar putea fi noul antrenor. Decisiv pentru venirea lui Kylian Mbappe!
Zinedine Zidane, trei Ligi ale Campionilor consecutive cu Real Madrid

Zinedine Zidane, decisiv pentru venirea lui Kylian Mbappe

Întoarcerea lui Zinedine ar avea încă un avantaj, extrem de important. L-ar convinge să îmbrace tricoul blanco pe Kylian Mbappe, atacantul pe care Perez încearcă de doi ani să-l ia de la PSG. 

263 de meciuria antrenat Zinedine Zidane la Real: 174 de victorii, 53 de egaluri și 36 de înfrângeri (golaveraj 605-267)

Citește și:

Ignorat de Iordănescu, lovește în toată lumea! Acuză că la lot dictează interesele impresarilor

Răspuns pe măsură din partea familiei Rotariu » „Dorin nici nu a luat în calcul revenirea la Dinamo. Știți de ce?”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
DAV55
DAV55  •  12 Octombrie 2023, 18:27

Pe Zidane l-a facut antrenor Ronaldo. Fara Ronaldo, la a doua descalecare, Zidane a fost submediocru, daca nu ma insel nici macar nu si-a incheiat primul an de contract. Ar trebui sa ia exemplul Barcelonei, care l-a adus pe Xavi si uite ca au succes si fara Messi ! Cred ca la fei s-ar intampla si cu Alonso la Real. Iar Mbappe ... Mbappe daca mai ramane la Paris se pierde, asa ca singura lui optiune ramane plecarea. La Real, sau orice club mai mare si mai ales mai serios decat francezii.

parpalache
parpalache  •  12 Octombrie 2023, 15:58

O prostie tipic gazetareasca!Florentino Perez s-a fript rau(la buzunare),cu Zineddin Zidane!Odata cu cumpararea lui Hazard-jucator de 28 de ani-cu 130 milioane,apoi Mendy 60 de milioane și...ratarea lui Mbappe,pe care don Florentino putea sa il ia liber de contract,dar nu s-a putut din cauza lai...Zidanne!Mbape declarase ca visul lui e sa joace pentru Real,dar Zinedine a zis...pas!Ca nu-i trebuie!Cum era el sa fie de acord ca sa-l ia gratis-de la francezi-și nu pe vreo doua sute de milioane?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close