INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

Real nu se dă bătut după 2-2 în turul cu Barca: ”Nu e o dramă”

Ozil (în alb, cu Mascherano) a marcat golul 700 în istoria duelurilor dintre Real și Barca
Ozil (în alb, cu Mascherano) a marcat golul 700 în istoria duelurilor dintre Real și Barca

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 04:20

Madrilenii sînt convinşi că pot cîştiga revanşa de mîine noapte, de pe ”Camp Nou”.

Frustrare în "Bernabeu". Deşi a prins-o pe Barca nepregătită total, Real tot nu a putut-o bate. Turul Supercupei Spaniei s-a terminat 2-2 (Mesut Ozil 13, Xabi Alonso 54 - Villa 36, Messi 45), ambiţia catalanilor cîntărind mai greu decît furia madrilenilor, care au dat iar vina şi pe arbitraj.

Ei nu disperă însă. "Nu trebuie să facem o dramă, putem să cîştigăm miercuri pe Camp Nou", a zis Marcelo. Şi şefii cred într-o remontare: "Am fost mai buni, ne-am creat mai multe ocazii, nu văd de ce nu am învinge în retur", s-a încurajat Butragueno, şeful departamentului de Relaţii Internaţionale. Dezamăgit, Mourinho n-a venit la conferinţa de presă, nici nu a dat alte declaraţii.
Istoria nu-i totuşi de partea Realului. Există un singur precedent în care a mai făcut 2-2 acasă cu Barca, în sezonul 1956-1957 din Cupa Spaniei, dar a pierdut returul cu 6-1. În ultimul an, cu Jose pe bancă, Real a pierdut pe "Camp Nou" cu 5-0 în campionat şi a încheiat 1-1 în semifinalele Ligii. Catalanii au triumfat în ambele competiţii.

Messi a vomat
Venit după doar o săptămînă de pregătire şi fără nici un meci în picioare, Lionel Messi a rezistat greu efortului. Chiar i s-a făcut rău. Atît de tare încît a vomitat pe gazon! Momentul s-a petrecut exact înainte de a înscrie al 7-lea său gol în 5 partide pe "Bernabeu". Argentinianul a devenit golgeterul Barcelonei în Supercupă, cu 6 reuşite, la egalitate cu bulgarul Stoicikov.

20 de şuturi la poartă a trimis Real, faţă de numai 4 ale Barcelonei; pe poartă raportul a fost 9-2

VIDEO: REAL MADRID - FC BARCELONA 2-2
video: Ozil 13, video: Xabi Alonso 54 / video: Villa 36, video: Messi 45+1

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
lilianna16
lilianna16  •  16 August 2011, 13:38

Bravo Barca! Frustatii astia de laRreal cred ca ne bat acasa... :))

offside
offside  •  16 August 2011, 12:39

Este greu sa urmaresti obiectiv un meci Real-Barcelona in comentariul lui Andrei Nourescu, care se vede ca este fan inrait al Realului. Despre ''rupatorii'' de la Real nici o vorba in schimb plangea ca Realul nu a beneficiat de un penalty. D-le Nourescu, tot arta va invinge. Cat priveste partea lacrimogena am facut un stoc de batiste special pentru dvs. Va servesc cu mare placere mai ales dupa noaptea de miercuri. In rest sa fiti sanatos.

adymafia
adymafia  •  16 August 2011, 11:06
Postat de dan pe 16 August 2011, 10:39

Eu totusi nu inteleg de ce au tratat catalanii atat de superficial aceasta supercupa.

Pai asa au tratat si anul trecut, partida tur cu Sevilla, iar in retur i-au demolat;)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează