INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Real s-a înţeles şi cu Santos » Neymar, adjudecat!

Neymar vine să întărească echipa lui Mourinho
Neymar vine să întărească echipa lui Mourinho

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 iulie 2011 21:30

Cu acordul jucătorului în buzunar, Madridul a convins şi clubul să-i dea drumul. Singura incertitudine e data sosirii atacantului: acum sau în ianuarie?


Chelsea, Barcelona şi Manchester City îşi pot lua gîndul de la Neymar. Brazilianul e în mîinile Realului. Preşedintele Florentino Perez a eliminat sîmbătă seară şi ultima barieră în calea transferului, după ce-a obţinut acordul omologului său de la Santos, Alvaro de Oliveira.

La discuţia cu Oliveira, Perez avea deja în buzunar contractul atacantului în vîrstă de 19 ani, negociat în cursul săptămînii trecute cu impresarul Wagner Ribeiro. Acord potrivit căruia Neymar va îmbrăca tricoul Realului vreme de 6 sezoane şi va cîştiga 5 milioane de euro net pe stagiune.

Singura chestiune rămasă în suspensie e momentul în care brazilianul se va pune la dispoziţia antrenorului Jose Mourinho. Ribeiro a dezvăluit că jucătorul îşi doreşte foarte mult să evolueze cu Santos la Mondialul cluburilor, programat între 8 şi 18 decembrie. Dacă Real acceptă, "Irokezul", cum îi zic suporterii, va putea fi văzut în Primera Division, cel mai probabil, începînd din ianuarie 2012.

45 de milioane de euro va plăti Real pentru a-l lua pe Neymar de la Santos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  11 Iulie 2011, 10:49

Hai zi zau! Il transferati de vreo doua luni.Aveti viermi? Asteptati sa se semneze contractul si apoi informati corect,Terminati odata cu speculatiile de mahala.

bogdanc25
bogdanc25  •  11 Iulie 2011, 01:48

si care e sursa acestui articol ca pe site-ul oficial al celor de la real nu scrie nimic?! cred ca a fost o zi plictisitoare pentru voi asa ca ati decis sa mai dati o "bomba" :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează