INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Realul este în derivă » Schimb dur de replici între Mourinho şi Cristiano Ronaldo

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 ianuarie 2013 16:48

Jose Mourinho, tehnicianul madrilenilor,, se află în conflict cu toată lumea de la club. Potrivit publicaţiei spaniole Sportyou, cei doi portughezi au avut un schimb dur de replici la finalul meciului dintre Madrid şi Valencia, scor 2-0.

Cristiano Ronaldo a fost deranjat de faptul ca Mourinho l-a criticat pe tot parcursul meciului, antrenorul reproşîndu-i atacantului faptul că este individualist şi pierde prea multe mingi.

Conştient că revolta lui Ronaldo poate afecta întreaga echipă, preşedintele madrilenilor, Florentino Perez, a intervenit pentru a detensiona situaţia din vestiar făcînd pace între cei doi portughezi. Fiind un tip orgolios, rămîne de văzut dacă Jose Mourinho va avea aceeaşi atitudine faţa de Ronaldo ca în cazul lui Iker Casillias, căpitanul lui Real fiind lăsat mai multe meciuri pe banca de rezerve.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
dani_val
dani_val  •  16 Ianuarie 2013, 16:59

Nu cred ca s-au certat, asa vorbesc portughezii intre ei, daca nu fac galagie nu se inteleg.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează