INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Respect! » De ce îl apreciază Rooney pe Federer

Wayne Rooney (foto: Reuters)
Wayne Rooney (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 14:43

Wayne Rooney, campion al Angliei cu Manchester United, a mărturisit că elveţianul Roger Federer este sportivul pe care îl respectă cel mai mult, deoarece tenismanul îşi poate controla emoţiile.

Atacantul care a fost suspendat pentru două partide deoarece a înjurat în faţa camerei de luat de vederi la meciul cu West ham united din aprilie a declarat: "Aş vrea să-l întîlnesc pe Federer. La începutul carierei sale avea probleme legate de controlul nervilor. Acum îl priveşti pe teren şi vezi cîte titluri a cîştigat şi este incredibil. Este greu de imaginat că şi-a impus o astfel de disciplină pentru a împiedica emoţiile să-l domine", a spus Rooney despre cel care are în palmares 16 titluri de Mare Şlem.

Federer participă zilele acestea la Roland Garros, turneu unde a ajuns în semifinale, după ce l-a întrecut pe francezul Gael Monfils (6-4, 6-3, 7-6). Următorul său adversar este sîrbul Novak Djokovici.


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează