INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANCE FOOTBALL

Revista France Football, schimbare importantă din problemelor financiare! Ce decizie au luat francezii

Articol de - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 12:05 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 12:31

Renumita publicație franceză, care a inițiat ancheta „Balonul de Aur", ia măsuri drastice din cauza problemelor financiare.

Potrivit Les Echos, France Fottball Magazine renunță la sistemul apariției săptămânale pe piață și devine doar publicație lunară! Totul din cauza pierderilor mari provocate de pandemie, în ultimele 8 luni. 

Revista apare din 1946 și-n acest an a decis să nu mai acorde trofeul pentru cel mai bun fotbalist și s-o înlocuiască în 2020 cu o votare a echipei all-time, Gică Hagi fiind unicul român nominalizat la secțiunea mijlocași.

Pe lista celor nominalizați pentru cel mai bun mijlocaş ofensiv din istorie se mai regăsesc: Roberto Baggio, Bobby Charlton, Alfredo Di Stefano, Enzo Francescoli, Ruud Gullit, Andres Iniesta, Raymond Kopa, Laszlo Kubala, Diego Maradona, Alessandro Mazzola, Pele, Michel Platini, Ferenc Puskas, Gianni Rivera, Juan Alberto Schiaffino Socrates, Francesco Totti, Zico și Zinedine Zidane.

Balonul de Aur nu va fi acordat în 2020 de France Football

Stagiunea în curs s-a desfășurat în condiții speciale. Majoritatea ligilor importante au fost suspendate la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus. Nici până în acest moment Champions League și Europa League nu au revenit, în vreme ce campionate precum Ligue 1 sau Belgian Pro League au înghețat clasamentele. 

Principalele motive prezentate de France Football:

  • Un astfel de an unic nu poate fi - și nu trebuie - tratat ca unul obișnuit. Când avem îndoieli, este mai bine să ne abținem;
  • Balonul de Aur reprezintă valori cum ar fi solidaritatea și responsabilitatea, mai importante decât excelența sportivă;
  • Corectitudinea care prevalează pentru acest titlu onorific nu a putut fi păstrată, în special la nivel statistic

VIDEO Leo Messi a câștigat Balonul de Aur în 2019

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Pep Guardiola și restul cluburilor din Premier League fac un apel disperat: „Avem nevoie de 5 înlocuiri”

Antrenorul lui PSG se revoltă! Atac virulent: „Omoară jucătorii”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează