INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Rezervat pentru semifinale » Barcelona îl va menaja pe Messi în campionat

Messi s-a accidentat în turul
Messi s-a accidentat în turul "sferturilor", la Paris, fiind schimbat la pauză, dar vrea să fie titular în semifinale

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2013 22:44

Salvatorul din returul cu PSG (1-1) a aflat că microruptura la bicepsul femural drept nu i s-a agravat în cele 32 de minute jucate miercuri.

Fanii lui Messi şi ai Barcelonei răsuflă uşuraţi: accidentarea "Balonului de Aur" n-a recidivat miercuri, în returul cu PSG (1-1)! "Sper să joc în semifinale", a declarat optimist argentinianul, după ecografia făcută ieri la Clinica Creu Blanca. Înţepătura acuzată de Leo după un sprint a fost doar alarmă falsă.

"Leziunea musculară nu s-a agravat, nici n-a suferit vreo modificare. Messi va urma programul stabilit de recuperare şi, în funcţie de evoluţie, poate fi disponibil în următoarele meciuri", a comunicat clubul blaugrana.

Presa spaniolă anunţă că Barca nu va conta pe el duminică, la Zaragoza, şi probabil nici cu Levante, ca să-l aibă complet refăcut pe 23/24 aprilie, la turul semifinalelor. Messi şi-a ros unghiile pe bancă, dar a forţat în ultimele 32 de minute cu PSG, inventînd genial faza din care Pedro a egalat.

96 de pase bune din 96!
Dacă Messi a fost salvatorul, iar Pedro marcatorul, Xavi a făcut meciul perfect. Mijlocaşul catalan a stabilit un record impresionant miercuri. Nu a greşit absolut nici o pasă dintre cele 96 date! Procentaj de 100% au mai reuşit în ultimele zece sezoane ale Ligii doar 10 jucători. Javier Zanetti era lider din 2010, cu 72 de pase reuşite din 72 la Inter - Tottenham.

VREI SĂ VEZI LIVE FC BARCELONA? CLICK AICI PENTRU CELE MAI BUNE OFERTE!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sasquatchro
sasquatchro  •  12 Aprilie 2013, 08:52

Ar fi si tembel de-a dreptul sa-l forteze Tito cu Zaragoza atat timp cat Liga e 99% castigata. Las' asa, sa stea asta micu sa prinda puteri pentru semifinale, ca vom pica iar cu Blancos si vom avea nevoie de el la 110% capacitate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează