INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONCACAF

VIDEO Rezultat uluitor în Liga Campionilor CONCACAF » Victorie de cotă 200 pentru echipa exilată din țară, fără meci de 10 luni și fără cotă pe Transfermarkt

Violette AC, din Haiti, a învins-o cu 3-0 pe Austin FC, din Statele Unite ale Americii, în turul optimii de finală din Liga Campionilor CONCACAF.
Violette AC, din Haiti, a învins-o cu 3-0 pe Austin FC, din Statele Unite ale Americii, în turul optimii de finală din Liga Campionilor CONCACAF.

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 17:49 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 18:58

Violette AC, din Haiti, a învins-o cu 3-0 pe Austin FC, din Statele Unite ale Americii, în turul optimilor din Liga Campionilor CONCACAF.

Statul Haiti este într-o profundă criză politică și socială. Fotbalul s-a oprit, campioana Violette AC nu a mai jucat un meci oficial de 10 luni și a fost nevoită să se mute pentru disputa cu Austin FC în Republica Dominicană. Mai mult, n-a mai jucat în campionat de aproape 2 ani, întrecerea internă fiind suspendată!

Un singur fotbalist din lotul haitienilor are cotă pe Transfermarkt, în timp ce adversarii de la Austin FC au o valoare de peste 48 de milioane de euro. 

Casele de pariuri au oferit cote în consecință pentru turul optimii de finală din Liga Campionilor CONCACAF. Americanii au avut o cotă medie de 1,05, în timp ce victoria gazdelor a multiplicat investiția și de 28 de ori.

200.00a fost cota pentru victoria lui Violette cu 3-0

Rezultat șocant în Liga Campionilor CONCACAF

Deși Austin a folosit mai multe rezerve, partida a avut o desfășurare imposibil de anticipat. Miche-Naider Chery (25 de ani) a marcat o „dublă” în prima repriză, iar egipteanul Amro Tarek (30 de ani) și-a trimis mingea în propria poartă imediat după pauză.

Oaspeții pregătiți de Josh Wolff au arătat groaznic și în partea secundă, un singur șut expediat pe spațiul porții adverse. 

Austin speră să întoarcă șansa calificării în manșa retur, programată miercuri, de la ora 03:00, când ar urma să folosească toate vedetele.

VIDEO. Rezumatul meciului Violette - Austin FC

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Pintilii” de Franța a costat echipa deja 400.000 €, dar a dus-o pe locul 8, aproape de zona de Conference League!

Jamie Carragher nu s-a putut abține! A râs de Manchester United și de Peter Schmeichel în direct și a devenit viral

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  08 Martie 2023, 21:14
Postat de ucv1948 pe 08 Martie 2023, 19:36

Facem reportaje despre *** ?

Se pare ca da.

ucv1948
ucv1948  •  08 Martie 2023, 19:36

Facem reportaje despre *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close