INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Ribery: "Cel mai bine e să rămîn la Bayern, nu mă mai gîndesc la Real"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Mijlocaşul francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, a declarat că nu mai ia în considerare un eventual transfer la formaţia Real Madrid, după ce, în timpul verii, îşi manifestase dorinţa de a juca la clubul din capitala Spaniei, informează AFP.

"Ştiu că domnul Mourinho apreciază mult jocul meu, dar sunt convins că pentru mine cel mai bine este să rămân la Munchen până în 2015, iar asta contează cel mai mult", a spus Ribery pentru publicaţia germană Kicker.

Întrebat dacă "marea sa dragoste faţă de Real Madrid" s-a consumat, francezul care şi-a prelungit contractul cu Bayern până în 2015, a răpuns clar: "Da, a trecut".

Mijlocaşul a mai declarat că vrea să redevină la nivelul la care era în urmă cu doi-trei ani, pentru a ajuta din nou echipa sa de club şi reprezentativa Franţei: "Am petrecut la FC Bayern doi ani magnifici şi unul dificil. Trebuie să revin şi să muncesc pentru a-mi recăpăta zâmbetul. Sunt foarte dezamăgit de suspendarea pe care am primit-o de la Federaţia Franceză, însă ard de nerăbdare să revin şi să dau totul în tricoul echipei naţionale. Cred că îl veţi revedea pe vechiul Ribery".

Franck Ribery a fost suspendat trei meciuri de la echipa naţională, de către federaţia Franceză de Fotbal, după greva internaţionalilor din lotul francez participant la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud. Suspendarea lui Ribery expiră după meciul Franţa - România, programat la 9 octombrie, în preliminariile Campionatului European din 2012.

Mediafax

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fichirichi
fichirichi  •  15 Septembrie 2010, 10:20

Va asteptam pe fcbayern.ro

pipitahiguain
pipitahiguain  •  13 Septembrie 2010, 15:51

ribery a facut senzatie in primul an la bayern,acum e varza,il stiu toti adversari ... asa si cu CR si Messi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează