INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ribery: "În cel mult zece zile voi anunţa unde joc sezonul viitor"

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2010 00:00

Mult a fost, puţin a rămas. Franck Ribery a declarat postului tv german "Sport 1" că e pe punctul de a lua o decizie în privinţa viitorului său.

 

"Într-o săptămînă, cel mult zece zile, după ce voi purta negocieri cu şefii lui Bayern, voi putea spune dacă rămîn sau plec", susţine internaţionalul francez.

Sub contract cu Bayern Munchen pînă în 2011, Ribery e curtat de Real Madrid, FC Barcelona, Juventus, Manchester United şi Chelsea. Conducătorii clubului bavarez vor să-l păstreze pe mijlocaşul de bandă şi recent au schimbat tactica.

Deşi,  iniţial, au spus că-l vînd dacă nu va dori să prelungească, acum sînt gata să-l ţină pînă la finalul contractului, chiar  dacă nu vor mai lua bani pe el. La fel au procedat şi cu Ballack, în 2005, iar un an mai tîrziu acesta a plecat gratis la Chelsea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează