INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Richarlison, dezvăluiri despre conflictul cu Conte: „Două ore a urlat la mine de față cu toți jucătorii”

Richarlison nu a avut un sezon bun la Tottenham // Foto: Imago
Richarlison nu a avut un sezon bun la Tottenham // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 19:25 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 20:26

Richarlison (26 de ani) a povestit despre relația tumultoasă avută cu managerul lui Tottenham, pe care l-a criticat în public: „Să fiu sincer, sezonul ăsta a fost unul de rahat. Vreau să joc! Nu am înțeles deciziile lui Conte”.

Antonio Conte a fost demis în martie de la Tottenham și, la câteva luni distanță, apar dezvăluiri din vestiarul londonezilor. Richarlison, pentru care managerul italian a insistat să fie transferat (a costat 58 de milioane de euro), a ieșit în presă și a povestit despre relația tensionată avută cu Conte. 

„Două ore a urlat la mine în ședință de față cu toți jucătorii, deși i-am cerut scuze după ce l-am criticat”, s-a plâns internaționalul brazilian la podcastul Que Papinho.

Mesajul lui Conte după despărțirea de Tottenham: „Fotbalul e pasiune. A fost de neuitat să îi aud pe fani cum îmi cântă numele”
ANGLIA
Mesajul lui Conte după despărțirea de Tottenham: „Fotbalul e pasiune. A fost de neuitat să îi aud pe fani cum îmi cântă numele”

Richarlison, furios că nu juca titular la Tottenham

Richarlison se înfuriase rău după eliminarea celor de la The Spurs din Liga Campionilor și a întrecut măsura în declarațiile de după meciul cu AC Milan: „Să fiu sincer, sezonul ăsta a fost unul de rahat. Vreau să joc! N-am înțeles deciziile lui Conte. Eram într-un moment bun, însă Conte m-a lăsat iar pe bancă. Ieri, la antrenament, eram printre titulari, dar apoi... Pe bancă, iar!"

Richarlison: „I-am trimis un mesaj după demitere”

Richarlison a mai povestit că și-a cerut scuze și după ce Conte a fost dat afară: „I-am trimis un mesaj după demitere. I-am spus că îmi pare rău pentru că știu că el m-a cerut la Tottenham și eu n-am putut să-l ajut atât de mult cât el a crezut că sunt în stare. Cel puțin i-am cerut scuze pentru ceea ce s-a întâmplat atunci. 

Mi-amintesc că i-am spus că dacă voia să mă pedepsească, putea s-o facă fără acea ședință de două ore. Apoi au apărut și accidentările și toată această situație m-a afectat psihic”. Richarlison a reușit doar 3 goluri și 4 assisturi în 35 de meciuri jucate în sezonul trecut.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

După Szoboszlai la Liverpool, un alt tânăr internațional maghiar este aproape de un transfer la un club important

Schimbul verii în mercato pe axa Chelsea - Juventus » Ce atacanți sunt vizați pentru eventuala tranzacție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 Iulie 2023, 02:05

Cam nehotărât Richarlison. I-a cerut scuze, dar apoi l-a făcut de baftă la interviu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează