INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Rivaldo propus la Genk. A fost refuzat

În cariera sa, Rivaldo a evoluat la 12 echipe
În cariera sa, Rivaldo a evoluat la 12 echipe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 12:16

Rivaldo a ajuns la 39 de ani, dar nu se predă. Cum Sao Paulo a decis să nu-i prelungească înţelegerea, scadentă luna trecută, atacantul brazilian, cel mai bun fotbalist din lume în 1999, a încercat să ajungă la Genk, unde a fost oferit de impresarul său. Propunerea a fost refuzată. Oficialii campioanei Belgiei au explicat: ”Strategia noastră este să mizăm cît se poate de mult pe tineri. Or, Rivaldo va împlini în aprilie 40 de ani. Oricît de mare e numele, nu putem accepta varianta lui, chiar dacă vine liber de contract”.

O tentativă asemănătoare avusese Rivaldo acum o lună, cînd a fost propus la Partizan Belgrad. Suporterii campioanei Serbiei au fost încîntaţi de idee, ba chiar au trimis o scrisoare cu 13.000 de semnături prin care au cerut conducerii să-l aducă pe brazilian pentru un an. Şefii clubului, în special directorul sportiv Mladen Krstajici, s-au opus, iar afacerea a picat.

 

325 de goluri în 688 de partide a marcat Rivaldo în întreaga-i carieră, începută în 1991

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
blaustein
blaustein  •  04 Ianuarie 2012, 14:13

E admirabil faptul ca vrea sa joace la un nivel inalt, altfel sunt sigur ca ar putea lua bani multi in SUA, China,Rusia sau statele arabe.

headhunterz
headhunterz  •  04 Ianuarie 2012, 13:12

hai la raapid :D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează