INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIBERTADORES

RIVER PLATE - BOCA JUNIORS // Primarul din Buenos Aires, detalii despre incidente: "A fost o acțiune mafiotă! Poliția le-a confiscat peste 230.000 €"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 14:28

Returul finalei Cupei Libertadores, River Plate - Boca Juniors, a fost amânat din cauza incidentelor de pe străzile din Buenos Aires. Horacio Rodriguez, primarul orașului Buenos Aires, afirmă că acțiunea a fost premeditată.

Edilul capitalei Argentinei scoate la iveală detalii incredibile. Cu o zi înaintea returului finalei dintre River Plate și Boca Juniors, poliția a descins în locuința unuia dintre liderii Barra Brava, facțiunea dură a fanilor lui River. Aceștia au confiscat peste 230.000 de euro și 300 de bilete la finală.

"A fost un act de răzbunare. Problema cu Barra Brava nu e nouă, este o grupa mafiotă existentă de mai bine de 50 de ani. Ei sunt reponsabili pentru toată tevatura. Au vrut să se răzbune pentru captura poliției", a declarat Horacio Rodriguez.

Barra Brava a fost descrisă de Tim Bickery, un jurnalist cu experiență în zona ultras sud-americană:"În Argentina să fii huligan nu este o pasiune, este o afacere. Biletele se vând la prețuri exorbitante, e o adevărată mafie. Bișnița atinge valori de necrezut.

Ca să oprim acest flagel trebuie să descoperim cum intră ei în posesia tichetelor. Asta e cea mai mare provocare pentru oamenii legii".

Vezi și: Șoferul de la Boca Juniors povestește clipe de groază: "Am fost lovit cu o sticlă și am leșinat. Vicepreședintele a apucat volanul. Îngerul pe care Dumnezeu mi l-a trimis"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează