INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREA MULTE FAULTURI

Robben cere protecţia arbitrilor

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Chiar dacă Bayern a cîştigat destul de lejer partida cu Hoffenheim, Arjen Robben s-a plîns săptămînalului Bild am Sonntag de arbitrul Thorsten Kinhofer.

El i-a reproşat "centralului" întîlnirii că a tolerat faulturile comise de adversari asupra sa, mai ales în prima repriză: "Treaba lui pe teren e să mă protejeze pe mine şi pe ceilalţi jucători în faţa agresivităţilor. La începutul meciurilor, adversarul intră tare, pentru a vedea cît de departe poate merge. Dacă arbitrul nu intervine prompt, atunci avem o problemă".

Van Bommel a venit şi el în sprijinul coechipierului său de la Bayern. "În prima parte, arbitrul a avut o evoluţie la fel de slabă ca a noastră. Abia după pauză şi-a revenit, ca si noi de altfel".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
clau1981
clau1981  •  17 Ianuarie 2010, 13:33

ce se spunea daca era arbitrul asta in romania si in locul lui bayern era dinamo?!... :-?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează