INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Robben s-a refăcut după accidentarea de la Mondial

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Van Gaal are parte, în sfîrşit, de motive de bucurie după turul de coşmar pe care l-a trăit la Bayern Munchen. La 14 puncte de liderul Borussia Dortmund, bavarezii încă mai speră la titlu, şi, odată cu revenirile lui Ribery şi Arjen Robben, cursa de urmărire poate începe.

Arjen Robben a revenit la Bayern Munich în meciul amical cu Al Wakrah, disputat ieri şi încheiat cu scorul de 4-0 în favoarea campioanei Germaniei. Antrenorul Louis Van Gaal s-a declarat mulţumit de evoluţia acestuia:

“Robben e foarte important pentru noi, la fel cum Messi e pentru Barcelona şi Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid.”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sabin008
sabin008  •  09 Ianuarie 2011, 14:18

Cu Robben in teren, Bayern o sa joace cu totul altceva. Dortmund o sa vanda sigur unu, doi jucatori de baza in iarna iar victoriile nu se vor mai lega ca in prima parte a sezonului. Titul in Bundesliga nu e jucat, iar finalul de campionat o sa fie extrem de incins.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează