INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

I-a găsit înlocuitor lui Robert Lewandowski » Bayern vrea un superstar din Premier League!

Sadio Mane , Foto- Imago Images
Sadio Mane , Foto- Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 14 mai 2022 14:24 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 15:01

Resemnați cu plecarea lui Robert Lewandowski (33 de ani), Bayern s-ar fi orientat către Sadio Mane (30 de ani), care, la fel ca atacantul polonez, nu și-a prelungit contractul cu Liverpool, scadent în 2023.

Bayern nu mai insistă în a-l convinge pe Robert Lewandowski să continue și vrea să nu-l piardă gratis la anul. Așa că i-a anunțat pe cei de la Barcelona că așteaptă o ofertă oficială în cel mai scurt timp pentru a finaliza transferul. Conform Bild, pretențiile campioanei Germaniei ar fi între 35 și 40 de milioane de euro, bani pe care i-ar investi pentru a-i găsi rapid înlocuitor. 

Bavarezii au alcătuit deja o listă cu mai mulți atacanți, iar în capul acesteia se află un finalist al Ligii Campionilor. Un jucător aflat în aceeași situație contractuală ca Lewandowski.

Bayern, dispusă să negocieze pentru transferul lui Lewandowski » Ce sumă i-a cerut Barcelonei
BARCELONA
Bayern, dispusă să negocieze pentru transferul lui Lewandowski » Ce sumă i-a cerut Barcelonei

Salihamidzici a discutat deja cu reprezentanții lui Mane

Este vorba despre Sadio Mane, campionul Africii cu naționala Senegalului. Sky Sports a aflat că reprezentanții jucătorului de la Liverpool au fost contactați și telefonic de Bayern la începutul acestei săptămâni pentru a sonda terenul, după ce recent directorul sportiv Hasan Salihamidzici a discutat la Mallorca cu Bjorn Bezemer, consultant la agenția cu care se află sub angajament Sadio Mane. 

Aceeași care îi are clienți pe bavarezul Serge Gnabry și pe Konrad Laimer (Leipzig), altă țintă a bavarezilor. Discuțiile vor continua după finala Ligii care, în cazul unei victorii a „cormoranilor”, îi poate mări cota senegalezului și pretențiile lui Liverpool.

Klopp: „Sadio Mane, jucător de clasă mondială”

Salariul n-ar fi o problemă pentru Bayern, dat fiind că Sadio nu se află printre cel mai bine plătiți fotbaliști ai lui Klopp, 100.000 de lire săptămânal. Destul de departe de contractele de top din lotul lui Nagelsmann. Asta în ciuda cifrelor deosebite reușite și în acest sezon de senegalez. 

În 48 de meciuri (43 ca titular), Mane a marcat 22 de goluri și a oferit cinci pase decisive, iar în total are 119 goluri în 266 de prezențe pentru The Reds. „Sadio este un jucător excepțional. Un amestec enorm de forță fizică, tehnică și devotament. Are clasă mondială”, l-a lăudat în dese rânduri managerul Klopp.

41,2 milioane de euroi-a plătit Liverpool lui Southampton în 2016 pentru Sadio Mané. Cota sa actuală pe transfermarkt.de e aproape dublă, 80 de milioane

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal la Manchester United » Doi jucători s-au luat la bătaie, în timpul antrenamentului

Pique a dezvăluit, după 10 ani, din cauza cui a plecat Guardiola de la Barcelona: „El a fost unul dintre motive”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
therealreddog33
therealreddog33  •  15 Mai 2022, 01:13
Postat de Mike Carol pe 14 Mai 2022, 22:23

Realdog mane nu va pleca de la Liverpool niciodată e doar un zvon a zis clar mane e fericit la Liverpool e doar un zvon

As vrea și eu sa rămână, sunt fan de când au jucat cu noi în 84 ????... Om vedea

133348975951983
Mike Carol  •  14 Mai 2022, 22:23

Realdog mane nu va pleca de la Liverpool niciodată e doar un zvon a zis clar mane e fericit la Liverpool e doar un zvon

therealreddog33
therealreddog33  •  14 Mai 2022, 16:06
Postat de chinese_democracy pe 14 Mai 2022, 15:33

Semanati din ce in ce mai mult cu fostul Telekom actualul Orange sport. Scrieti numai tampenii. Pai Mane e prost sa se duca la o echipa mai slaba ? :))) E ca si cum un ziarist de la gsp s-ar muta la ... e vreo fituica de sport mai slaba ca gsp ? :)))))

Nu sunt chiar prostii. Bayern nu e mai slaba ca Liverpool, Bundesliga e clar mai slaba. Va primi mai mulți bani, contract pe 3-4 ani și locul de titular garantat. La 30 de ani nu ar fi rău pt el. La Liverpool e concurenta serioasa, uită-te la Firminho, nu mai prinde echipa. Și Diaz e din ce în ce mai bun, l-au cumpărat și pe Carvalho, joaca amândoi pe aceeași poziție. Discuții au fost deja, nu e doar zvon..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează