INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IL CODINO AR PUTEA SĂ SE ÎNTOARCĂ LA "NAŢIONALA" ITALIEI

Roberto Baggio vrea să fie în echipa lui Prandelli

Articol de - Publicat luni, 12 iulie 2010 00:00

Fosta glorie a fotbalului italian, Roberto Baggio, acum în vîrstă de 43 de ani, intenţionează să revină ca personaj activ în lumea în care s-a consacrat. Fost Balon de Aur în 1993, "Il Codino" e gata să se întoarcă la prima reprezentativă, în echipa noului selecţioner, Cesare Prandelli. A confirmat reprezentantul lui Baggio, Vittorio Petrone, pentru Sky Italia: "Roberto are aceste planuri, ar putea ajuta cu experienţa lui, de aceea se va întîlni zilele viitoare cu preşedintele federaţiei, Giancarlo Abete".

Baggio s-a retras din lumea fotbalului, îşi petrece mult timp la ferma sa din Argentina. O figură marcantă a fotbalului italian, Roberto a avut o carieră prodigioasă. A început la Vicenza, a trecut apoi vreme de 5 ani la Fiorentina, după care a fost la Juventus Torino, unde a devenit unul dintre jucătorii-simbol al Bătrînei Doamne. Acest lucru nu l-a împiedicat să meargă apoi şi să aibă succes la AC Milan, Bologna, Inter Milano şi Brescia.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
andro_2009
andro_2009  •  12 Iulie 2010, 20:06

era prea bun pacat ca a ratat acel penalty in 1994

skrap
skrap  •  12 Iulie 2010, 17:22

ce jucator imens..

jardia
jardia  •  12 Iulie 2010, 17:01

superfotbalist .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează