INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CRITICI

Robinho: "Mancini nu mi-a dat libertate de exprimare"

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Împrumutat de Manchester City lui FC Santos, pentru care a şi înscris duminică, Robinho s-a luat de fostul antrenor, Roberto Mancini.

 

"Mancini nu m-a lăsat să mă exprim pe teren. Are un alt mod de a gîndi decît tehnicienii noştri din Brazilia. Aici, toţi respectă stilul jucătorilor. În Europa, te încorsetează într-un sistem, răpindu-ţi libertatea de creaţie. Dacă eşti atacant, te pun să alergi. Atît".

 Atacantul brazilian spune că e pregătit "fizic şi psihic" să facă un Mondial senzaţional: "Aş vrea să fiu cel mai bun jucător al turneului final din Africa de Sud".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
 •  09 Februarie 2010, 13:08

robinho e imprumutat, nu transferat... ar trebui sa se gandeasca la asta cand face astfel de declaratii... inca o dovada ca fotbalul se joaca cu picioarele si nu cu capul... si inca ceva campionatul angliei e mai puternic decat cel al braziliei, si acest lucru spune multe despre calitatile lui robinho...

 •  09 Februarie 2010, 13:04

asta e o panarama de fotbalist, auzi cica: antrenorul nu i-a dat libertate de exprimare, branza buna in burduf de caine, asta e ca dayro moreno, sunt buni doar la ei in tara unde nu se face marcaj, nu se face pressing, nu se vine in careu in aparare, ei vor doar asa sa zburde ca niste vitelusi de lapte pe teren, fundasii sa stea la 2 metri de ei iar ei9 sa mai aibe timp si de o fenta ceva sa iasa in evidenta si sa danseze obligatoriu din buric dupa gol. basti, lepre de fotbalisti, copilasi...

 •  09 Februarie 2010, 12:35

dati informatii despre echipele noastre nu despre tot ce fac altii... pe cine naiba o interesa de manchester city ati innebunit??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează