INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un coleg al lui Boloca de la Sassuolo nu s-a mai transferat la Spartak din cauza patronului: „Nu facem afaceri cu rușii!”

Rogerio, fundașul stânga brazilian de la Sassuolo. Foto: Instagram
Rogerio, fundașul stânga brazilian de la Sassuolo. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 16:30 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 16:30

Rogerio (25 de ani), fundașul stânga brazilian, nu mai merge la Spartak Moscova, deși se ajunsese la un acord cu Sassuolo pentru 8 milioane de euro. Proprietarul clubului italian, Mapei, le-a stricat mutarea. „E o lipsă de respect”, s-a plâns agentul jucătorului.

Când politicul se implică în fotbal mereu se lasă cu scandal. Se întâmplă acest lucru la Sassuolo, care dorea să îl cedeze pe Rogerio. Fundașul stânga avea o ofertă de la Spartak Moscova și aproape totul era perfectat pentru ca mutarea să se oficializeze. 

Pentru brazilianul de 25 de ani se stabilise și suma de transfer, 8 milioane de euro, peste cota de piață cifrată la 5,5 milioane de euro pe transfermarkt.com. O sumă rezonabilă în condițiile în care colegul lui Daniel Boloca nu mai avea decât un singur sezon de contract cu neroverdi.

Mutarea surprinzătoare pe care FCSB o pregătește în Derby de România » Jucătorul decisiv în sezonul precedent nu mai prinde primul 11!
FCSB - DINAMO
Mutarea surprinzătoare pe care FCSB o pregătește în Derby de România » Jucătorul decisiv în sezonul precedent nu mai prinde primul 11!

Șefii lui Sassuolo s-au sucit după 15 zile

La 15 zile după ce se bătuse palma a intervenit însă patronul clubului italian, compania Mapei, și tranzacția a picat

„Nu negociem și nici nu încheiem afaceri cu rușii”, i s-a transmis agentului jucătorului, Vinicius Prattes. Care evident că s-a revoltat: „Puteau să ne spună de la bun început. Este o lipsă de respect”. 

Sassuolo s-a limitat să anunțe prin intermediul administratorului delegat sportiv, Giovanni Carnevali, că „nu sunt noutăți și tratative pentru Rogerio”.

Rogerio n-a vrut să-și prelungească angajamentul cu Sassuolo

Brazilianul are contractul scadent în iunie 2024 și refuză să reînnoiască înțelegerea, lucru pe care clubul neroverde îl știa de la sfârșitul stagiunii trecute de la impresarul jucătorului. 

„De-acum încolo, cluburile interesate de Rogerio trebuie să se adreseze doar mie și jucătorului”, a anunțat Prattes. Fundașul stânga mai fusese ofertat în 2022 de Newcastle, dar și atunci nu s-a făcut mutarea.

Rogerio evoluează din 2017 la Sassuolo, pentru care a bifat 156 de meciuri, două goluri și nouă assisturi. Clubul emilian l-a cumpărat de la Juventus cu 6,95 milioane de euro.

Citește și:

Ioan Ovidiu Sabău vede o mare favorită la câștigarea titlului

Adrian Mutu a adus la treilea străin la Neftchi Baku! Are 13 meciuri jucate în Ligue 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  22 Iulie 2023, 16:55

Bravo! Așa da!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează