INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTINUĂ RĂZBOIUL

Roma vrea să-l reclame la procuratură pe Mourinho!

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2010 00:00

Ultimele săgeţi otrăvite aruncate de antrenorul portughez după prima Cupă a Italiei cîştigată chiar pe "Olimpico" au inflamt mai tare spiritele. Roma a intrat în posesia filmului video al interviului dat de Mourinho miercuri seară şi analizează acum cu avocaţii clubului eventualitatea de a-l reclama la Procuratura Federală şi la alte organe competente.


Tehnicianul campioanei a spus că "făcînd economie prin neplata primelor pentru Cupă, Roma va putea să aibă ceva bani ca s-o plateasca pe Siena pentru a ne încurca în ultima etapă". Totul a pornit însă de la promisiunea lui Mezzaroma, preşedintele grupării toscane, care a anunţat un bonus de 2 milioane  de euro pentru victoria cu Inter, transformat apoi în sumă destinată salvării echipei de la retrogradare în cazul unor depunctări în "Calciopoli 2".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  07 Mai 2010, 14:06

Uitati cata grija are Mourinho de echipa lui: se expune foarte mult prin astfel de declaratii si devine centrul atentiei. Nimeni nu mai spune ca Motta si Materazzi au simulat de 100 de ori fiecare in finala cupei cu Roma. Nimeni nu mai vorbeste despre cat de nervosi pareau jucatorii la fiecare faza. La Mourinho absolut totul e calculat, de asta e cel mai bun antrenor din lume!

 •  07 Mai 2010, 13:48

tipul asta are stil, are o ironie pe care o apreciaza multi, pe cand iancu tau plictiseste pe toata lumea

 •  07 Mai 2010, 12:31

asa Special one :) bravo,tot sa luati anul asta :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează