INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NATIONALA U21

Spaniolii laudă România înaintea confruntării de la Euro: „Săndoi este un selecționer experimentat” + „Românii sunt super buni”

România va deschide mâine balul pentru Euro la U21 cu selecționata Spaniei într-o partidă care se va disputa mâine ,de la ora 21:45, pe stadionul Steaua.
România va deschide mâine balul pentru Euro la U21 cu selecționata Spaniei într-o partidă care se va disputa mâine ,de la ora 21:45, pe stadionul Steaua.

Articol de , - Publicat marti, 20 iunie 2023 21:29 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 00:03

România va deschide mâine balul pentru Euro la U21 cu selecționata Spaniei într-o partidă care se va disputa mâine, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua.

Selecționerul Santi Denia și Abel Ruiz au prefațat meciul din partea spaniolilor. Denia a ținut să-l laude pe Emil Săndoi și a povestit despre perioada în care a fost coleg la Atletico Madrid cu Cosmin Contra și Daniel Prodan.

GSP a aflat motivul pentru care FCSB nu-l poate aduce încă pe Ngezana » Ce îi blochează venirea în România!
FCSB
GSP a aflat motivul pentru care FCSB nu-l poate aduce încă pe Ngezana » Ce îi blochează venirea în România!

Santi Denia: „Încercăm să speculăm fiecare slăbiciune a româniei”

„Este foarte important să ne concentrăm pe jocul de mâine. Toată echipa noastră este ca o familie, o echipă foarte bună. Obiectivul nostru este acela de a obține cele 3 puncte, vrem să dăm maximul. Nu pot să dau nume, dar pot să vă spun că antrenorul României este mare și are o experiență vastă.

Din acest motiv încercăm să speculăm fiecare slăbiciune a lor. Am fost coleg cu Cosmin Contra și Daniel Prodan. Am amintiri frumoase de la București. Cu Cosmin am discutat recent despre fotbal, iar despre Daniel Prodan vă pot spune că a fost coleg de cameră cu mine”, a spus Santi Denia.

Abel Ruiz: „Românii formează o echipă puternică”

De partea cealaltă, Abel Ruiz, jucător format de Barcelona, a recunoscut că vor da totul în cele 90 de minute cu România și a mai declarat că nu există nicio teamă vizavi de publicul numeros care se anunță pe stadionul Ghencea.

„Am venit aici să ne bucurăm de competiție și să facem ceea ce știm noi cel mai bine. Meciul cu România este dificil, dar suntem gata să dăm totul. Suntem obișnuiți cu presiunea publicului, asta ne motivează și ne bucură că vom fi sprijiniți de-ai noștri acasă. Ținând cont că am câștigat la U17 și U19, nu simțim presiune, ci vrem doar să ne bucurăm de fotbal. 

232de milioane de euro este cotat lotul Spaniei U21

Cu România vom sta în alertă toate cele 90 de minute. Nu știu foarte multe de România, ultima mea experiență este momentul în care am jucat amicalul cu ei. De atunci ne-am putut face o idee. Jucătorii români sunt super buni și formează o echipă puternică”, a spus Abel Ruiz.

Lotul Spaniei U21 pentru jocul cu România 

  • Portari: Julen Agirrezabala (Athletic Club), Leo Román (Mallorca), Arnau Tenas (Barcelona)
  • Fundași: Arnau Martínez (Girona), Víctor Gómez (Braga), Hugo Guillamón (Valencia), Manu Sánchez (Osasuna), Juan Miranda (Real Betis), Jon Pacheco (Real Sociedad), Mario Gila (Lazio), Aitor Paredes (Athletic Club), Sergio Gómez (Manchester City)
  • Mijlocași: Antonio Blanco (Alavés), Gabri Veiga (Celta de Vigo), Álex Baena (Villarreal), Oihan Sancet (Athletic), Aimar Oroz (Osasuna), Adrián Bernabe (Parma), Rodri Sánchez (Real Betis), Rodrigo Riquelme (Girona)
  • Atacanți: Ander Barrenetxea (Real Sociedad), Sergio Camello (Rayo Vallecano), Abel Ruiz (Braga)

Citește și alte știri: 

Becali: „I-am zis lui MM: «Băi, ia fă-mi o echipă numai de negri ortodocși»” + Anunț: „Iau 3-4 fundași la ghici, de Conference League”

Porumboiu, dezlănțuit la adresa naționalei: „Horror! Am numărat vreo 7 fundași, dar nimeni nu marca pe nimeni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează