INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SAMPDORIA - INTER 0-0

VIDEO Romelu Lukaku, scandal pe teren în Sampdoria - Inter » Și-a înjurat un coleg și l-a enervat pe Simone Inzaghi: „Astfel de lucruri nu-mi plac”

Sursă foto: Twitter @GianEsse
Sursă foto: Twitter @GianEsse

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 11:16 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 11:58

Romelu Lukaku (29 de ani), atacantul belgian al celor de la Inter Milano, a intrat într-un conflict, chiar pe teren, cu colegul lui, Nicolo Barella (26 de ani), mijlocașul grupării de pe „Giuseppe Meazza”, în remiza de pe terenul Sampdoriei, scor 0-0, în runda cu numărul 22 din Serie A. 

Basarab Panduru nu-l menajează pe Darius Olaru: „La fotbal nu există să plângi pentru că ai făcut ceva! N-ai cum să fii căpitan”
FCSB
Basarab Panduru nu-l menajează pe Darius Olaru: „La fotbal nu există să plângi pentru că ai făcut ceva! N-ai cum să fii căpitan”

Totul a pornit de la faptul că atacantul împrumutat de la Chelsea nu a făcut o preluare bună la mijlocul terenului și a pierdut balonul. Nicolo Barella a gesticulat nervos, reproșându-i lui Romelu Lukaku acest lucru, moment în care belgianul a luat foc. 

„Încetează! Termină cu astea! Du-te dracului! Fiu de c***ă”, s-a putut citi pe buzele internaționalului belgian. 

Simone Inzaghi, despre conflictul dintre Romelu Lukaku și Nicolo Barella: „Astfel de lucruri nu îmi plac”

Simone Inzaghi (46 de ani), antrenorul lui Inter Milano, a comentat conflictul dintre Romelu Lukaku și Nicolo Barella. „S-au certat chiar în fața băncii noastre de rezerve, bineînțeles că am observat conflictul dintre cei doi. 

Astfel de lucruri nu îmi plac. Am discutat despre acest incident la finalul primei reprize. Lukaku și Barella stau unu lângă celălalt în vestiar. Cei doi și-au rezolvat problema și sper că astfel de situații nu vor mai avea loc”, a declarat Simone Inzaghi, la finalul partidei, potrivit calcionews24. 

VIDEO. Rezumat: Sampdoria - Inter 0-0 

Citește și: 

El va fi succesorul lui Jurgen Klopp la Liverpool? Varianta-surpriză lansată de presa din Italia

Italienii anunță două surprize pregătite de antrenorul lui AC Milan pentru meciul cu Tottenham, din Liga Campionilor » Ce se întâmplă cu Ciprian Tătărușanu

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  14 Februarie 2023, 14:28

Lukaku nu mai joaca nimic de cand a revenit de la Chelsea...sa plece in vara si el si mediocrul de Inzaghi si sa vina Simeone sau Tuchel

GardaIosefina
GardaIosefina  •  14 Februarie 2023, 13:58

Vaaaaaaaaai, bine ca nu a fost invers. Apăreau BLM-iștii și era prăpăd.

Shogun01
Shogun01  •  14 Februarie 2023, 12:19

trebuia sa se opreasca meciul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează