INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Ronald Koeman a comentat zvonurile conform cărora ar urma să-i ia locul lui Luis Enrique la Barca, din vară

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristi CozmaciucJURNALISPORT - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 22:37

Ronald Koeman, antrenorul celor de la Everton, a fost în această iarnă asociat cu o mutare la Barcelona în vară, când actualul manager de pe Camp Nou, Luis Enrique, ar urmă să plece.

Koeman neagă însă orice speculație și spune că zvonurile ”nu sunt importante”.

Antrenorul olandez a susținut joi o conferință de presă în care a clarificat situația sa și a declarat faptul că nu va pleca la Barcelona în viitorul apropiat.

”Nu asta e important acum. Tot timpul am fost asociat cu o mutare la Barcelona. Nu sunt la Barcelona, sunt la Everton”, a declarat Koeman în conferința de presă de dinaintea meciului cu Leicester, din FA Cup.

Antrenorul de 53 de ani a mai vorbit despre situația de la Everton și de ce nu are de gând să plece de la echipă prea curând: ”Motivul pentru care am semnat este proiectul care există aici. Avem nevoie de timp, dar vrem să creștem pe teren și în afara lui. Acesta e motivul pentru care am semnat cu Everton. E vorba despre un proiect”.

Koeman, care a jucat pentru clubul catalan între 1989 și 1995, urmând ca mai apoi să-i fie secund lui Luis Van Gaal pe Camp Nou (1998-2000), are în continuare o strânsă legătură cu FC Barcelona și este oricând binevenit la formația blaugrana.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează