INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldinho pierde antrenamentele justificînd că suferă de ”insomnie cronică”

Escapadele au devenit o obișnuință pentru Ronaldinho
Escapadele au devenit o obișnuință pentru Ronaldinho

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 18:06

Ronaldinho a ratat primele antrenamente conduse de Wanderlei Luxemburgo la Flamengo în 2012. Nimic surprinzător. Uimitor rămîne motivul pentru care starul brazilian a ajuns în această situaţie. ”Nu am putut ajunge la pregătiri pentru că sufăr de insomnie cronică. Adorm foarte greu abia spre dimineaţă, de aceea mi-e imposibil să mă trezesc la timp”, aceasta a fost explicaţia cu care ”Dinţosul” şi-a şocat pînă şi şefii.

Aceştia poate l-au crezut, deşi medicii s-au arătat sceptici, nu şi presa locală, convinsă că de vină sînt nopţile pierdute de jucător, plătit stagional cu 5 milioane de dolari, în diverse localuri şi discoteci. ”Petrecerile nocturne ale lui Ronnie erau notorii la FC Barcelona şi la Milan, darămite acum, cînd se bucură de o libertate. Tocmai de aceea s-a întors acasă, să se distreze cît se poate de mult”, a susţinut ”O Globo”.

Conştientă de apucăturile vedetei sale, Flamengo a înfiinţat în iunie 2011 o linie telefonică specială prin intermediul căreia fanii puteau să indice locul unde petrece Ronaldinho. Ideea n-a avut efectul dorit. Ba, în noiembrie, atacantul de 31 de ani a făcut o cerere ca să poată săpa un tunel de acasă pînă la propria discotecă, dar oficialităţile din Rio n-au fost de acord.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează