INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ronaldo crede că e mai puţin protejat decît Messi

Cristiano Ronaldo, Ronaldo, Real Madrid
Cristiano Ronaldo, Ronaldo, Real Madrid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Starul Realului se consideră "vînat" de adversari, dar arbitrii nu-i pedepsesc

Subiectul la modă în aceste zile în Spania îl reprezintă durităţile la care sînt supuse vedetele. Discuţia a pornit de la meciul Realului de la Valladolid, 4-1 duminică, în care Cristiano Ronaldo a fost victima mai multor intervenţii tari, o dată fiind călcat intenţionat de Nivaldo cu crampoanele cînd era la pămînt.

"Nu mai suport. Aşa vor să mă scoată din joc. Dau în mine din toate părţile, lovitură după lovitură, dar ei nu păţesc nimic", s-a plîns atacantul portughez. Rănile căpătate pe tibia stîngă i-au susţinut indignarea. Cei de la Valladolid au replicat rapid. "Ronaldo e un provocator şi arbitrul trebuia să-l elimine", s-a apărat Nivaldo, în vreme ce Arzo a zis: "Cristiano te insultă şi rîde de tine în propria ta casă".

Apelînd la statistică, ziarul "As" a stabilit că Ronaldo primeşte acelaşi număr lovituri aspre ca Messi, una la 34 de minute. Însă, în timp ce starul Barcelonei a "scos" 15 cartonaşe, 14 "galbene" şi un "roşu" (unul la 130 de minute), rivalii portughezului au fost pedepsiţi doar cu 9 "galbene" (unul la 162 de minute). Concluzia: "Arbitrii îl protejează pe Messi mai mult decît pe Cristiano".

EMOŢII CU MAX NICU
Hertha şi-a scos jucătorii la vînzare
În timp ce echipa se apropie cu paşi repezi de retrogradare, conducerea Herthei face planuri pentru liga a doua. Bugetul va fi redus considerabil, la doar 45 de milioane de euro, ceea ce înseamnă renunţarea la cel puţin 10 jucători din actualul lot. Primii candidaţi sînt portarul Drobny, dorit de VfB Stuttgart, şi căpitanul Arne Friedrich, în discuţii la Wolfsburg. Românul Maximilian Nicu face parte "dintre aceia sub contract, dar puţin probabil să fie doriţi de alte formaţii din Bundesliga", cum scrie cotidianul Bild. Din vînzările de jucători, Hertha ar putea scoate circa 35 de milioane de euro, pe care să-i folosească fie pentru plata datoriilor, fie pentru noi achiziţii.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
 •  17 Martie 2010, 03:23

Portughezul asta cu nume imprumutat e senil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează