INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronaldo i-a găsit serviciu iubitei » Concediată de Gucci, Georgina a fost ajutată imediat de starul portughez

Ce nu face Cristiano când e îndrăgostit, iar iubita nu vrea să-și facă publicitate pe seama lui?
Ce nu face Cristiano când e îndrăgostit, iar iubita nu vrea să-și facă publicitate pe seama lui?

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2016 00:00

Cristiano a mutat-o în ”El Corte Ingles” pe Georgina Rodriguez, concediată de Gucci, după haosul provocat la magazin de relația cu cvadruplul câștigător al Balonului de Aur.

Ronaldo îi face marcaj foarte strâns noii sale cuceriri, cu care s-a afișat sâmbătă pe "Bernabeu", la meciul cu Deportivo.

Desele lui apariții, la bordul luxoșilor bolizi din prețioasa-i colecție, în fața magazinului unde lucrează Georgina Rodriguez au lăsat-o fără serviciu.

Fosta balerină și model spaniol a fost concediată de la boutique-ul exclusivist Gucci, unde lucra în Madrid. Paparazzii și curioșii atrași de cvadruplul câștigător al Balonului de Aur creaseră o vânzoleală insuportabilă!

Înainte să plece în Japonia, unde joacă la Real în semifinalele Mondialului Cluburilor cu America (azi, 12:30, TVR), atacantul portughez, care provocase indirect asediul mediatic, a și rezolvat situația.

Folosindu-se de relațiile sale excelente cu Prada, al cărui client statornic este, i-a găsit imediat job brunetei de 21 de ani. A transferat-o pe Georgina într-un mare centru "El Corte Ingles" din capitala Spaniei.

"Ronaldo e un Djokovici al fotbalului. Se antrenează incredibil și vrea mereu să câștige. Pentru el nu contează ce-a făcut ieri"
Gică Hagi, antrenor Viitorul, pentru agenția Omnisport

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează