INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNCĂ UN MOŞTENITOR?

Ronaldo, obligat să facă test de paternitate

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2010 00:00

 E foarte posibil ca fostul internaţional brazilian Ronaldo, acum la Corinthians Sao Paulo, să aibă urmaşi şi în Singapore.

 

Michele Umezu, mama unui băieţel de 6 ani, i-a intentat fostei vedete a Realului un proces de paternitate. Potrivit declaraţiilor pe care le-a dat în faţa instanţei, copilul ar fi rezultatul unei aventuri pe care a avut-o cu Ronaldo în ianuarie 2004, în timpul unui turneu al galacticilor în Singapore.

Adevăraul va ieşi la lumină în urma unui test de paternitate pe care Tribunalul din Sao Paulo i l-a solicitat în mod expres atacantului de la Corinthians.

Ronaldo mai are un băiat în vîrstă de 9 ani, Ronald, din prima sa căsnicie, cu Milene Domingues, şi o fetiţă de un an şi jumătate cu actuala consoartă, Bia Antony. Aceasta din urmă e din nou gravidă, în 7 luni. 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
 •  03 Februarie 2010, 21:58

Nu deocamdata,ci pentru totdeuna.Ala la care vrei sa faci referire are un Cristiano in fata.Deci RONALDO e unul singur.

 •  03 Februarie 2010, 20:13

Ramane in legenda oricati copii ar face.Sper ca macar unu dintre ei sa ii mosteneasca talentul de fotbalist. Respect, asta e singurul Ronaldo deocamdata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează