INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUCĂTORUL ANULUI ÎN ANGLIA

Rooney, Drogba, Fabregas sau Tevez?

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Asociaţia jucătorilor profesionişti din Anglia a dat publicităţii nominalizările pentru titlul de "Cel mai bun fotbalist al anului".

 

Candidaţii sînt  Wayne Rooney (Man. United), Carlos Tevez (Man. City), Didier Drogba (Chelsea) şi  Cesc Fabregas (Arsenal).

Favorit, susţin agenţiile britanice de presă, este Rooney: "Atacantul lui United va lua distincţia chiar şi dacă va rămîne doar cu Cupa Ligii Angliei, singurul trofeu cîştigat deocamdată, în acest sezon, de echipa sa". 

Ar fi a 4-a oară la rînd cînd se impune un jucător al "diavolilor". Anul trecut a cîştigat Giggs, iar înaintea sa Cristiano Ronaldo, de două ori consecutiv.

Rooney, 34 de goluri în această stagiune, şi Fabregas rivalizează inclusiv la titlul de "Cel mai bun tînăr jucător din Anglia". Alături de ei au mai fost nominalizaţi James Milner (Aston Villa) şi Joe Hart (Birmingham). 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  19 Aprilie 2010, 16:04

Insa pentru el nu ar fi important acest trofeu, cat participarea la C.M. Up the Villa !

 •  19 Aprilie 2010, 16:00

rooney

claudio88
claudio88  •  19 Aprilie 2010, 15:47

rooney, clar nu????????????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează