INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ce a spus noua ,,perlă” a Barcelonei după meciul de debut: ,,Un vis împlinit”

Vitor Roque
Vitor Roque

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 13:02 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 15:43

Vitor Roque (18 ani) a debutat pentru Barcelona în succesul de pe terenul lui Las Palmas (1-2), iar brazilianul a avut o ocazie importantă de a marca pe final.

Atacantul a fost trimis pe teren de Xavi în minutul 78 în locul lui Ferran Torres la scorul de 1-1. În cele din urmă, catalanii au învins în minutul 93 datorită unui penalty transformat de Ilkay Gundogan.

Echipa care trage la play-off în Superliga n-a renunțat la visul de a „fura” un jucător de la FCSB » În ce stadiu sunt negocierile
FCSB
Echipa care trage la play-off în Superliga n-a renunțat la visul de a „fura” un jucător de la FCSB » În ce stadiu sunt negocierile

Mesajul lui Vitor Roque după debutul la Barcelona

Singurul transfer al Barcelonei din această iarnă a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care și-a manifestat bucuria pentru debut.

,,Sunt atât de fericit pentru victorie și debutul meu. Este un vis împlinit. Mulțumesc lui Dumnezeu.”, a postat Roque.

Barcelona a plătit 40 de milioane de euro pentru atacantul de 18 ani

Roque a fost cumpărat de la Athletico Paranaense încă din vară, dar abia acum s-a alăturat lotului Barcelonei, fiind lăsat să termine sezonul în Brazilia alături de fosta lui echipă. Trupa blaugrana a plătit pe brazilian 40 de milioane de euro.

Roque, un jucător apreciat în Brazilia, a debutat deja pentru naționala Selecao, deși are doar 18 ani. El e versatil, e „vârf” la bază, dar poate juca și benzi în atac, ceea ce îi dă mai multe șanse să evolueze la Barcelona.

Noul jucător al Barcelonei a avut un an de excepție pentru fosta lui echipă, pentru care a punctat de 4 ori în 8 meciuri de Copa Libertadores și de 12 ori în 25 de etape în campionatul Braziliei.

El e cotat la 40 de milioane de euro pe Transfermarkt, adică exact suma pe care Barcelona a plătit-o pentru a-l achiziționa.

Crescut de Cruzeiro, Roque a fost cumpărat de Atletico Paranaense în aprilie 2022, pentru 4,7 milioane de euro. Pentru Atletico Paranaense, a bifat 81 de meciuri, în care a reușit 28 de goluri și 11 pase de gol.

VIDEO. Rezumatul meciului Las Palmas - Barcelona 1-2

Citește și:

Pere Guardiola anunță ce urmează pentru Michel, antrenorul care uimește Europa cu Girona

Xavi, derapaj grosolan la adresa arbitrului! Motivul pentru care l-a înjurat de mamă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează