INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ruleta siciliană » Record la Palermo: Gasperini demis a doua oară în 28 de etape!

Zamparini nu s-a resemnat:
Zamparini nu s-a resemnat: "În 30 de ani de fotbal am retrogradat cu Venezia de două ori, promovînd tot de două ori"

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 22:19

Preşedintele Zamparini a schimbat a patra oară antrenorul, rechemîndu-l pe Sannino, demis după primele 3 etape.

Palermo continuă să-şi schimbe antrenorii ca pe şosete. Echipa siciliană a ajuns deja la al cincilea în tentativa disperată de a ieşi din coada clasamentului! Preşedintele Maurizio Zamparini l-a demis şi pe Gasperini în urma eşecului (1-2) de acasă cu Siena (1-2).

L-a suportat 15 zile, după ce-l concediase pe 4 februarie şi l-a rechemat pe 20! Acum i-a reziliat contractul şi l-a readus pe primul tehnician din acest sezon. Sannino e chiar cel pe care l-a înlocuit Gasperini după primele 3 etape! Între plimbările lui Gasperini şi-a mai făcut loc şi Malesani, care a supravieţuit tot trei meciuri, făcînd tot atîtea remize.

"Nu mai scăpăm de retrogradare, e o nebunie să ne gîndim la salvare. Trebuie să avem noroc, dar şi bărbaţi în teren, nu nişte ramoliţi" (Maurizio Zamparini, preşedinte Palermo)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
raul4steaua
raul4steaua  •  13 Martie 2013, 07:46

Deci nici macar la Steaua nu am vazut asemenea situatie in care sa rotesti antrenorii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează