INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ruptură! Două luni out! » Ghinion fără sfîrşit pentru Marco Reus: şi-a făcut praf ligamentele gleznei drepte

Glezna lui Reus s-a îndoit sub presiunea crampoanelor adversarului său
Glezna lui Reus s-a îndoit sub presiunea crampoanelor adversarului său

Articol de - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 22:52

Atacantul lui Dortmund a fost victima unei intrări criminale, cu crampoanele pe gleznă, a unui ex-coechipier, Bakalorz, acum la Paderborn.

La revederea fazei, pe o reluare TV, arbitrul Wolfgang Stark a rămas mască. "Din poziţia în care mă aflam, faultul lui Bakalorz asupra lui Marco Reus nu mi s-a părut atît de grav şi i-am dat «galben». Acum însă îmi dau seama că era de «roşu» direct. Îi doresc lui Reus să nu fie ceva grav".

Foarte grav nu e, dar suficient cît să-l scoată pe atacantul Borussiei din circuit pentru aproape două luni. Tacklingul jucătorului de la Paderborn, fost coleg la Dortmund în stagiunea 2012-2013, i-a afectat două dintre ligamentele exterioare ale gleznei drepte: unul e rupt, altul parţial secţionat.

Reus e deja la a 6-a accidentare în 2014. Cea mai importantă, la călcîiul stîng, a suferit-o pe 6 iunie, într-un amical al "naţionalei" cu Armenia (6-1). L-a costat Mondialul la capătul căruia Germania a devenit campioana lumii!

7 meciuri oficiale pierde Reus în acest final de an: 5 în Bundesliga, două în Ligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
plischi
plischi  •  24 Noiembrie 2014, 14:21

"si-a facut praf ligamentele" (!!) automutilare, ce sa mai...

wwerko80
wwerko80  •  24 Noiembrie 2014, 10:07
Postat de cpt.ahab pe 24 Noiembrie 2014, 10:00

Ca sa mergem cu rationamentul pana la capat in privinta diferenteleor nemti- romani, ar fi interesant sa vedem daca Dortmund il va actiona in instanta pe jucatorul lui Paderborn si daca la meciul urmator in care acesta va juca i se va rosti numele de catre comentatori!

un tackle gresit este diferit de un cot in ochi cu intentie. Una e o intrare la minge, din pacate ratata, si alta e sa sari cu cotul in ochiul unui jucator. Accidentari ca la reus se intampla mai des in fotbal decat cea a lui rusescu, si niciun caz in asa hal. In cazul neamtului, este un fault de fotbalist amator, in cazul bozZzgorului e un fault criminal.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Noiembrie 2014, 10:00
Postat de gica.paunescu pe 24 Noiembrie 2014, 09:23

Arbitrul german si-a ,, recunoscut'' blandetea sanctiunii acordate lui Bacalorz, dupa vizionarea inregistrarii fazei cu pricina. Pe Kovacs l-a ,, testat'' cineva, dupa vizionarea inregistrarii cu ,, atacul'' involuntar al jucatorului cu nr. 6 la Rusescu ? Cam asta-i diferenta dintre noi si germani; atat la fotbal cat si-n restul domeniilor vietii ; unii invata si repara greselile, altii persista-n ele ( un filozof zicea ca doar prostul staruie-n greseala - imi scapa numele lui acum ) ; cam asa si cu noi, este ?

Ca sa mergem cu rationamentul pana la capat in privinta diferenteleor nemti- romani, ar fi interesant sa vedem daca Dortmund il va actiona in instanta pe jucatorul lui Paderborn si daca la meciul urmator in care acesta va juca i se va rosti numele de catre comentatori!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează