INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DARMSTADT - LEVERKUSEN 1-2

S-au autosuspendat! » Cinci jucători ai lui Darmstadt au luat ”galben” pentru a sta cu Bayern

Rausch, intrat de 3 minute, ia
Rausch, intrat de 3 minute, ia "galben". Al 5-lea în acest sezon, deci va sta cu Bayern Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2016 00:00

Ca la un semnal, în finalul meciului cu Leverkusen (1-2), jucătorii lui Darmstadt au început să ia "galben" după "galben". Sulu (84), Heller (85), Niemeyer (88) și Rausch (90). Gondorf fusese deja avertizat (37).

Toți cinci și-au "asigurat" astfel suspendarea etapa viitoare, în deplasarea cu Bayern, dar vor reveni peste două săptămâni, când promovata joacă împotriva lui Werder. Adversar mai accesibil, contracandidat în lupta pentru evitarea retrogradării. O mișcare inteligentă sau lipsă de fair-play?

Și încă ceva. Exasperat de faulturile gazdelor, care căutau "galbenul" cu lumânarea, antrenorul "aspirinelor", Roger Schmidt, s-a dus valvârtej la omologul Dirk Schuster. Acesta l-a luat însă în brațe și i-a șoptit ceva la ureche. După care amândoi au început să râdă.

"Ce i-am zis lui Schmidt? L-am invitat după meci la o bere. Dar stați liniștiți! Pe Bayern n-o să o batem așa rău"
Dirk Schuster, antrenor Darmstadt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează