INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

S-au certat Buffon şi Amauri pentru Alena Seredova?

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Topmodelul ceh Alena Seredova (foto), soţia portarului juventin Gianluigi Buffon, se străduieşte să dezmintă zvonurile potrivit cărora ar fi "o femeie uşoară".

 

Ziarele de scandal italiene au scris recent că ea  i-a făcut ochi dulci lui Amauri, coechipierul lui Buffon la Juve, iar cei doi s-ar fi şi certat la un moment dat din această cauză.

 Seredova susţine însă că "nimic din toate astea nu-i adevărat. E mai degrabă o încercare de a mă discredita public. Cum să fac aşa ceva, să mă duc cu altul cînd eu am un copil de cîteva luni?".

Născută pe 21 martie 1978, la Praga, Alena Seredova şi-a început cariera în modeling la 15 ani. A pozat pentru reviste ca Penthouse şi Playboy, iar înainte de a fi cu Buffon a avut o legătură amoroasă cu un alt fost jucător al lui Juventus, Christian Vieri.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
cerpin_taxt
cerpin_taxt  •  24 Februarie 2010, 14:25
Postat de pe 24 Februarie 2010, 13:46

Bobo este idolul la toti. El este tiparul e fotbalist afemeiat.

Agramatule

 •  24 Februarie 2010, 13:46

Bobo este idolul la toti. El este tiparul e fotbalist afemeiat.

 •  24 Februarie 2010, 12:22

Vierii asta e fenomenal, le-a ftt pe toate in italia :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează