INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

„S-au reîntâlnit în cer” » Povestea unei imagini impresionante: portarii care au murit la diferență de 2 ani, în tragedii imense

Danilo Padilha, fost portar la Chapecoense, în stânga, și Bernardo Pisseta, tânărul portar al lui Flamengo mort în incendiul de vineri
Danilo Padilha, fost portar la Chapecoense, în stânga, și Bernardo Pisseta, tânărul portar al lui Flamengo mort în incendiul de vineri

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 08:50

Portarii Danilo Padilha și Bernardo Pisetta s-au fotografiat împreună în 2016. Primul a murit în același an, în accidentul aviatic al echipei braziliene Chapecoense, iar al doilea în incendiul devastator care a lovit vineri baza lui Flamengo.

Danilo Padilha avea 31 de ani în noiembrie 2016 și, cu toate că a supraviețuit inițial teribilului accident aviatic, a murit a doua zi la spital. Alte 70 de persoane au decedat după prăbușirea avionului în care se afla.

Bernardo Pisetta avea 15 ani și s-a stins alături de alți 9 tineri fotbaliști când flăcările au cuprins clădirea unde erau în cantonament. Era un mare fan al lui Danilo.

Fotografia cu cei doi a devenit virală în aceste zile pe rețelele de socializare, lumea deplângând teribila soartă a celor doi:S-au reîntâlnit în cer”, „Incredibil, cum e viața asta, niciodată nu știi ce se poate întâmpla”, „Sunt impresionat până la lacrimi de povestea pozei” au fost câteva dintre comentarii.

Vezi și: VIDEO+FOTO Imagini cutremurătoare din Brazilia » Incendiu de proporţii la clubul Flamengo: 10 morți și 3 răniți!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează