INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Sabotat de lilieci! Louis Van Gaal are numai dureri de cap la Manchester United

Articol de - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 februarie 2015 22:15

Olandezul vrea nocturnă la terenurile de antrenament, dar e posibil să nu primească aprobare din cauza mamiferelor nocturne din vecinătate

Nimeni nu mai înţelege ce vrea Louis van Gaal cu Manchester United. Echipa e pe locul 3 în clasamentul Premier, însă foştii jucători, prin vocea lui Scholes, şi suporterii, în frunte cu celebrul atlet Usain Bolt, sînt nemulţumiţi de joc. De schimbările pe care Louis le face de la o etapă la alta şi pe care nu le mai înţelege nici măcar el: "Cred că în 7 luni, de cînd sînt aici, am schimbat cinci sau şase sisteme de joc. Nici acum nu am un unsprezece clar în minte".

Şi de parcă toate astea nu-i erau de ajuns, tehnicianul olandez are mai nou dureri de cap şi cu baza de pregătire de la Carrington. El a cerut să i se instaleze nocturnă pe terenurile de antrenament, dar există o problemă. În vecinătate trăiesc trei specii de lilieci, pe care lumina reflectoarelor le-ar putea deranja. Şi cum aceste mamifere nocturne sînt protejate de lege în Marea Britanie, United aşteaptă acum verdictul experţilor.

13 victorii, 8 remize şi 4 eşecuri are Man. United în Premier cu Van Gaal pe bancă

"Jocul de pase pe care Van Gaal vrea să-l imprime nu i se potriveşte lui Man. United. Poate doar dacă schimbă toţi jucătorii"
Usain Bolt, atlet jamaican, suporter Man. United

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează