INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Sadio Mané se pregătește de întoarcerea în Premier League » Ce club îl așteaptă cu brațele deschise!

Sadio Mane // Foto: Getty Images
Sadio Mane // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 18:18 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 19:33

Atacantul lui Bayern Munchen, Sadio Mané (31 de ani), e vizat de Newcastle United, iar el i-a dat un răspuns încurajator unui politician englez, fan al „coțofenelor”: „Niciodată să nu spui niciodată”. Nemții vor 30 de milioane de euro în schimbul internaționalului senegalez.

Un politician englez, Martin Callahan, a dezvăluit unde s-ar putea transfera Sadio Mané în această vară. La întoarcerea dintr-o călătorie în Senegal, țara natală a atacantului lui Bayern, Callahan a publicat următorul mesaj pe Twitter: „A fost o onoare să-l cunosc pe Mané la hotel. Nu m-am putut abține să-l întreb despre un posibil transfer la Newcastle, în sezonul următor. 

Răspunsul lui a fost grăitor: „Să nu spui niciodată niciodată”. Textul e însoțit de-o fotografie în care politicianul, mare fan al „coțofenelor”, poate fi văzut alături de Mané pe ​​coridorul unui hotel.

Bayern este dispusă să-l vândă pe Mané

Bayern vrea să renunțe la internaționalul senegalez adus vara trecută de la FC Liverpool, în schimbul a 32 de milioane de euro. Sub contract cu campioana Germaniei până-n 2025, jucătorul în vârstă de 31 de ani n-a dat satisfacție decât în prima parte a sezonului 2022/2023.

Apoi s-a accidentat, iar după recuperare a ieșit în evidență prin indisciplină. I-a cerut socoteală antrenorului Julian Nagelsmann pentru că i-a acordat prea puține minute în returul cu PSG (2-0), din „optimile” Ligii. Iar după prima manșă a „sfertului” cu Manchester City, Mané i-a tras un pumn în vestiar coechipierului Leroy Sane.

A fost definitivată lista neagră la Bayern! Șapte la vânzare, alți doi cu semnul întrebării » Surpriza: Goretzka
BAYERN
A fost definitivată lista neagră la Bayern! Șapte la vânzare, alți doi cu semnul întrebării » Surpriza: Goretzka

Calificată pentru Liga Campionilor, Newcastle are bani pentru Mané

Presa din Insulă a mai scris despre interesul lui Newcastle United pentru atacantul senegalez. Munchenezii vor în schimbul lui undeva în jurul a 30 de milioane de euro. 

O sumă pe care englezii și-o permit, la fel ca și salariul lui Mané, 23,4 de milioane de euro, de când clubul a fost cumpărat de prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman. Newcastle ar fi, de asemenea, atractiv pentru jucător din punct de vedere sportiv. Echipa din nordul Angliei va juca sezonul viitor în Liga Campionilor.

4e locul pe care a terminat Newcastle United sezonul 2022/2023, în Premier League. A prins ultima poziție de Liga Campionilor pentru 2023/2024

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

A plecat de la Real Madrid și și-a facut un tatuaj care e ilegal în Spania

Manchester City pregătește un transfer „bombă” în culise » Negocieri avansate cu un star din Bundesliga

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  16 Iunie 2023, 19:58

Un transfer perfect, asa se poate razbuna pe Liverpool pentru ca nu au vrut sa il puna pe aceeasi treapta cu Salah, cel de care sint obsedati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează