INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Salariu colosal! Manchester City îl tentează cu o ofertă halucinantă pe Guardiola, intrat în ultimul sezon de contract la Bayern

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2015 00:00

Potrivit The Sun, șeicii din Emirate sînt pe cale să-l convingă pe antrenorul spaniol să nu prelungească înțelegerea cu bavarezii. ”Nu am siguranța că sînt omul potrivit pentru Bayern”, a alimentat știrea Pep

Chiar în ajunul startului celui de-al treilea sezon la Bayern, Pep Guardiola a agitat apele, întărind speculațiile că în 2016 va pleca. "N-am siguranța că sînt omul potrivit pentru acest club", a spus înaintea Supercupei cu Wolfsburg. Și imediat presa engleză a plasat știrea-bombă. "Pep o va antrena pe Manchester City peste un sezon, oferta fiind de nerefuzat pentru spaniol. 27 de milioane de euro salariu anual pînă în 2021", a dezvăluit ieri tabloidul The Sun.

"Dacă voi ajunge la divorțul de Bayern nu va fi nici o problemă. Știu că am dat tot ce-i mai bun și voi continua s-o fac. Nu m-am decis încă asupra viitorului", a explicat Guardiola. Care, deși a dominat clar campionatul Germaniei, nu a putut să cîștige în primii săi doi ani și Liga Campionilor, așa cum reușise predecesorul său, Jupp Heynckes.

"Nu am primit nici o ofertă de la vreun club. Trei ani la o echipă sînt mulți, însă pentru a prelungi cu Bayern mai e suficient timp. Pînă atunci sînt mulțumit și recunoscător că sînt aici"
Pep Guardiola, antrenor Bayern

17.000.000 €e salariul anual pe care Guardiola îl încasează la Bayern, cel mai bine plătit antrenor din lume

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează