INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Salariu uriaş fără să joace » Sergio Romero, portarul vicecampioanei mondiale, e la Sampdoria doar pe hîrtie!

Articol de - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 20:14

Împrumutat sezonul trecut la Monaco, goalkeeperul în vîrstă de 27 de ani n-a mai fost dorit de nici un club în această vară


Sergio Romero a fost unul dintre cei mai buni portari ai Mondialului, mai ales datorită lui s-a calificat "naţionala" albicelestă în finală, apărînd două penaltyuri în faţa Olandei, dar nu-l vrea nimeni.

Sampdoria, clubul său, refuză să-l folosească. A încercat să-l vîndă sau, cel puţin, să-l împrumute, cum a făcut sezonul trecut, cînd argentinianul a fost la AS Monaco. Dar Monaco n-a avut nevoie de el. Şi nici o altă grupare.

Romero are contract, dar nu joacă. Şi cîştigă 4.658 de euro pe zi, 1,7 milioane pe an, doar antrenîndu-se. Poate impresarul Mino Raiola (agentul lui Ibrahimovici şi Balotelli) îi va găsi o nouă destinaţie la iarnă.


54 de selecţii are Sergio Romero la "naţionala" Argentinei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Septembrie 2014, 01:18

fleosc.. portar mare.. au tras unii in el de l-au facut balon..))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează