INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Sampdoria Romena? » Ștefan Radu şi George Pușcaș sînt pe lista lui Walter Zenga

Ștefan Radu, al 2-lea căpitan al lui Lazio, într-un atac agresiv asupra adversarului // 
Foto: Guliver/GettyImages
Ștefan Radu, al 2-lea căpitan al lui Lazio, într-un atac agresiv asupra adversarului // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2015 00:00

Radu nu s-a înțeles deocamdată cu Lazio pentru prelungirea contractului, iar Zenga încearcă să profite. Pe Pușcaș l-a solicitat Interului în cadrul unui schimb de jucători.

Vă mai amintiți "Brescia Romena"? Acea colonie românească pusă pe picioare de Mircea Lucescu în Italia la începutul anilor '90, cu Hagi, Ioan Sabău, Răducioiu, Dănuț Lupu şi Mateuț? Walter Zenga pare că vrea să preia modelul la Sampdoria. E adevărat, deocamdată la o scară mai mică.

Proaspăt numit în funcție, după plecarea lui Sinișa Mihajlovici la AC Milan, fostul antrenor al Stelei și al lui Dinamo a pus ochii pe Ștefan Radu, de la Lazio, și pe George Pușcaș (Inter). Potrivit Gazzettei dello Sport, amîndoi sînt pe picior de plecare.

Îi dau 1,5 milioane. El vrea două!

Ștefan Radu încă tratează cu Lazio prelungirea contractului scadent în 2016. Dar sînt șanse tot mai mici să ajungă la o înțelegere. El cîștigă 1,2 milioane de euro pe sezon și vrea să crească la două milioane, numai că i se oferă doar 300.000 în plus. De serviciile fundașului de 28 de ani mai sînt interesate Napoli și Milan.

Puşcaş ar putea ajunge la Sampdoria ca parte într-o tranzacție mai amplă cu Inter. Nerazzurrii îl vor neapărat pe Eder, iar în schimb, potrivit aceleiași Gazzetta dello Sport, Zenga i-a cerut fostului club trei jucători: Andreolli, Nagatomo și atacantul nostru de 18 ani. Pușcaș este dorit și de Sassuolo, Udinese și Cagliari, însă "Samp" are cele mai bune raporturi cu Inter. Și mai e și Zenga la mijloc!

"Mi-aș dori să rămîn tot în Italia. M-am obișnuit cu oamenii și cu fotbalul de acolo. Vreau să încep să joc regulat"
George Pușcaș, atacant Inter

5 goluriși 12 assisturi a bifat Ștefan Radu în 218 meciuri pentru Lazio de-a lungul a 7 sezoane

3.500.000 €e suma la care e evaluat George Pușcaș

Chiricheș la Inter?

De Vlad Chiricheș se interesează mai nou Inter - anunță agenția ITA Sport Press: "Românul e o variantă, dar problema e prețul cerut de Tottenham". Spurs vor 9 milioane euro în schimbul ex-stelistului, astfel că nerazzurrii ar lua în calcul inclusiv un împrumut. Transferat cu 8,5 milioane de la Steaua în 2013, "tricolorul" a jucat sezonul trecut 19 meciuri la Spurs, dintre care 10 în Premier League (însă numai 5 complete).

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
buzucm
buzucm  •  11 Iunie 2015, 09:26

radu la sampdorie? imposibil mai degraba la napoli daca nu ramane la lazio. pasionat de fotbal? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează