INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Samuel Eto'o ia drumul Rusiei: a acceptat contractul propus de Anji Mahacikala, 20 de milioane de euro pe an

Samuel Eto'o ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din lume: 20 de milioane de euro pe an
Samuel Eto'o ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din lume: 20 de milioane de euro pe an

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 10 august 2011 18:16

Atacantul camerunez Samuel Eto'o este pe cale să semneze cu ruşii de la Anji Mahacikala, impresarul său declarînd presei din Rusia că jucătorul a acceptat deja oferta propusă de gruparea din prima ligă. În calea transferului mai stă numai acceptul clubului Inter Milano, dar aceasta este numai o problemă de zile pentru că oferta ruşilor este mai mult decît consistentă: 30 de milioane de euro pentru transferul camerunezului.

"Practic am ajuns la un acord cu Anji pentru Eto'o. Dacă totul va merge bine, şi cele două cluburi se vor înţelege", a declarat Claudio Vigorelli pentru Sport.ru, citat de Mediafax. 

Tot miercuri, preşedintele clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat că, pentru moment, gruparea sa analizează oferta primită de la Anji Mahacikala pentru transferul lui Eto'o. 

"Putem spune că oferta este interesantă, inteligentă, corectă şi că reflectă valoarea jucătorului. Nu îmi permit să comentez decenţa sau indecenţa propunerii. O vom analiza în următoarele zile împreună cu Eto'o şi cu ceilalţi membri ai conducerii", a declarat Moratti. 

Potrivit presei italiene, clubul rus a oferit 30 de milioane de euro grupării Internazionale Milano şi pentru jucător un salariu de 20 de milioane de euro net pe sezon pentru următorii trei ani. 

Anji Mahacikala, grupare achiziţionată în luna ianuarie de miliardarul Suleiman Kerimov, l-a achiziţionat în februarie pe fundaşul brazilian Roberto Carlos (37 de ani), care primeşte un salariu de cinci milioane de euro pe sezon. 

Ocupanta locului 5 în campionatul Rusiei, după 19 etape, echipa l-a achiziţionat recent şi pe atacantul rus al formaţiei Chelsea, Iuri Jirkov, pentru suma de 15,1 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
blaustein
blaustein  •  10 August 2011, 23:23
Postat de cristi_mold pe 10 August 2011, 21:14

I'au mai adus pe Bousuffa de la Anderlechet si Dszudszack sau cum s'o scrie de la PSV, jucatori cotati bine in Europa. Fac transferuri cu cap si o sa devina o forta nu ca Man City sau PSG care au aruncat milioane pe jucatori inutili.

Vor deveni o forta? Ma faci sa zambesc...in 2-3 ani se desumfla de tot...nici nu ai sa mai auzi de ei...Nu isi vor mai permite sa pompeze bani in vid la nesfarsit, au dat si ei ceva tunuri, s-au facut ceva invarteli si vor sa-si faca ceva imagine...ti-am zis, in 2-3 nu va mai auzi nimeni de ei. Cat despre City, se vor potoli si ei cat de curand, cu sau fara legea fair-playului financiar. Iar la PSG o sa urmeze o perioada de 1-2 ani de bagat bani multi,ceva gen City, dupa care se potolesc si ei. Tot grupari ca Barcelona,Real, Manchester, Bayer, Milan echilibrate din toate pct de vedere vor ramane la putere. Mare-mi va fi mirarea cand o sa vad un trofeu la echipe gen Anji

danieliorga2000
danieliorga2000  •  10 August 2011, 21:48

Normal. Nu mai are ce trofee sa castige , acum vrea mai multi bani. 4 Champion League, 3 Liga Spaniei, 1 Serie A, 2 Cupa Spaniei, 2 Cupa Italiei 1 FIFA Club World Cup, 3 supercupe, 2 Cupa Africii pe natiuni, Aur olimpic cu Camerun..... Ar mai fi Cupa mondiala dar nu are coechipieri de valoare.

cristi_mold
cristi_mold  •  10 August 2011, 21:14

I'au mai adus pe Bousuffa de la Anderlechet si Dszudszack sau cum s'o scrie de la PSV, jucatori cotati bine in Europa. Fac transferuri cu cap si o sa devina o forta nu ca Man City sau PSG care au aruncat milioane pe jucatori inutili.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează