INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES

Samuel Eto'o, păcălit de Barcelona?!

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Samuel Eto'o s-a întors cu o falcă-n cer şi cu alta-n pămînt de la Barcelona, unde a avut înfăţişare în procesul intentat fostului său club.

 

Camerunezul solicită 15 la sută din cele 20 de milioane de euro încasate de Barcelona în urma transferului său la Inter. Adică aproximativ 3 milioane de euro. El susţine că are dreptul la aceşti bani, chiar dacă regulamentul precizează că astfel de sume se plătesc doar la tranzacţii efectuate în interiorul graniţelor Spaniei. Eto'o a prezentat de altfel instanţei cazul lui Albert Luque, care a luat 2,1 milioane de euro în urma transferului de la Deportivo La Coruna la Newcastle.

Cu toate astea, Barcelona se ţine tare. Şi a venit la rîndu-i cu o precizare trecută în actul de transfer al atacantului la Inter. Acolo scrie negru pe alb că Eto'o a fost cedat italienilor cu titlu de împrumut" pentru sezonul 2009-2010, ultimul în care mai avea contract cu catalanii! Ceea ce el n-a ştiut sau n-a luat în seamă cînd a semnat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  10 Aprilie 2010, 00:03

Asta e inventie de la GSP. Hai sa o luam logic! Cand se semneaza un contract de imprumut salariul se discuta intr-un fel, iar cand se semneaza un contract facut ca urmare a unui TRANSFER salariul se discuta in alt fel.

 •  10 Aprilie 2010, 00:00

Hai sa fim seriosi. Cine crede ca la acest nvel contractele se semneaza intre jucator si presedinte, se inseala. In spatele tranzactiilor de milioane de euro se gasesc o armata de avocati, specialisti, impresari. Vindeti gogosi, astea sunt zvonuri de 2 bani...

lucell
lucell  •  09 Aprilie 2010, 22:51
Postat de pe 09 Aprilie 2010, 20:20

Pai daca asa scria acolo negru pe alb...asta inseamna ca a semnat fara a citi actele...cati fotbaliatori citesc ceva sau se documenteaza inainte de a semna?! Vezi cazul Varga-Balan, au citit regulamentul inainte sa se semneze? Au avut o incredere oarba in Siman doar ;)

pai si normal ca a semnat fara sa citeasca , a dat atatea goluri pt barcelona si normal ca avea incredere.daca si barcelona face din astea e clar....erau banii lui aia pana la urma:) l`au tradus pe fata!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează