INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC PORTO - PACOS FERREIRA 3-3

Săpunaru a sărbătorit cu "tricolorul" titlul cu Porto

Săpunaru (în rîndul de jos, cu steagul României la gît) nu a jucat aseară
Săpunaru (în rîndul de jos, cu steagul României la gît) nu a jucat aseară

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 11:42

Doar rezervă în egalul cu Pacos Ferreira (3-3), fundaşul român a făcut show aseară. S-a pictat pe faţă, şi-a vopsit părul în alb şi albastru şi a petrecut cu fanii "dragonilor"


Campion matematic încă de la victoria repurtată la Lisabona în derbyul cu Benfica (2-1), Cristian Săpunaru a sărbătorit oficial abia aseară noul trofeu cucerit cu FC Porto. După remiza (3-3) cu Pacos Ferreira, fostul fundaş rapidist a intrat în teren şi a dat tonul la fiesta de pe "do Dragao", unde noii campioni au primit trofeul şi medaliile pentru cel de-al 25-lea succes din istoria clubului.

Românul s-a bucurat cu steagul naţional la gît şi a făcut o baie de şampanie alături de colegi. S-a pictat pe obraji cu alb şi albastru, desenîndu-şi stema clubului, iar pe frunte şi-a scris F şi C. La fel ca toţi ceilalţi jucători ai lui Andre Villas-Boas, Săpunaru şi-a vopsit părul cu spray în aceleaşi culori ale clubului şi a cîntat împreună cu suporterii. S-a scandat "campioni fără lumină", aluzie la episodul de pe stadionul "da Luz", unde Benfica le-a stins nocturna ca să nu se poată bucura de victorie şi titlul cîştigat chiar pe terenul lor!
Egalul cu Pacos Ferreira (3-3) n-a mai contat decît pentru statistici.

Cu 26 de victorii şi 3 remize, Porto rămîne singura neînvinsă din Europa, dar nu mai poate bate recordul de puncte stabilit în sezonul 2002-2003 de echipa lui Jose Mourinho.

VEZI MAI JOS BUCURIA CELOR DE LA PORTO, PRECUM ŞI REZUMATUL PARTIDEI CU PACOS FERREIRA, SCOR 3-3!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
scorpionul1923
scorpionul1923  •  09 Mai 2011, 13:10

Bravo Cristi! Urmeaza EL! Ce pacat ca nu joci si tu intrun campionat valoros precum cele arabe, aveai si tu presa mai consistenta =)) Nu-i bai, vezi-ti tu de treaba ca istoria nu o scriu lacheii, ea ramane asa cum a fost, cu bune si rele, nu cum vor mintile fanatizate. Bafta la Braga!

jabha
jabha  •  09 Mai 2011, 12:32

Bravo Cristi !!!! La mai multe rezulaltate asemanatoare !

rorika
rorika  •  09 Mai 2011, 12:01

felicitari sapu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează