INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA-MANCHESTER UNITED 2-3

Scandal fără precedent în Anglia » De ce e acuzat arbitrul de la Chelsea - United

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 29 octombrie 2012 14:46

Mark Clattenburg este luat la ţintă de oficialii lui Chelsea, aceştia acuzîndu-l că doi jucători ai clubului au fost înjuraţi de către arbitru.

Derby-ul etapei din Premier League, dintre Chelsea şi Manchester United (2-3), l-a avut în prim-plan pe arbitrul englez Mark Clattenburg. Acesta este acuzat că l-a eliminat gratuit pe Torres, el arătîndu-i spaniolului al doilea galben la un duel cu fundaşul diavolilor Jonny Evans. Clattenburg a considerat că Fernando a simulat la intervenţia lui Evans şi l-a taxat cu al doilea cartonaş galben. Londonezii au explodat la golul de 3-2 al celor de la United, cînd Javier "Chicharito" Hernandez a împins mingea în poartă dintr-o poziţie evidentă de ofsaid.

"Albaştrii" nu s-au oprit aici cu acuzele şi un oficial al acestora a declarat, după meci, că doi jucători, printre care şi John Obi Mikel, au fost jigniţi de "centralul" partidei: "Am depus o plîngere în vederea limbajului pe care l-a avut Clattenburg în meciul cu United. Acesta a folosit cuvinte neadecvate la adresa a doi jucători de la noi, în două faze diferite", a declarat un purtător de cuvînt al clubului.

"Este evident pentru toată lumea că Torres a primit pe nedrept cartonaş galben. Ar fi trebuit ca Evans să fie avertizat. Alex Ferguson poate să spună ce vrea, dar a fost o greşeală în favoarea lor"
Roberto Di Matteo, antrenor Chelsea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
fiul_lui_titi
fiul_lui_titi  •  29 Octombrie 2012, 16:46
Postat de b0gdan_88 pe 29 Octombrie 2012, 14:52

Mie scarba de acest mu ..sper sa dea de barca in sferturi si sa plece acasa cu o caruta de goluri ca in finala ucl !!!!

Mie mi-e scârbă de drogaţii de la Barcelona.

roberto_alex01
roberto_alex01  •  29 Octombrie 2012, 16:30

si nu a fost nci vb de ofsaid,dar nu ai ce face,anul asta se pare ca in Anglia se incearca cu orice pret sa o faca campioana a campionatului pe Manchester United.Rusine

roberto_alex01
roberto_alex01  •  29 Octombrie 2012, 16:29

Este o rusine ce se intampla in campionatul Angliei si nu pot sa cred ca in fotbalul englez se intampla asa ceva,pur si simplu Mancheter United in meciurile importante ale campionatului este avantajata de arbitri,dar ce sa intamplat la meciul cu chelsea a fost furt pe fata,pur si simplu arbitri trageau cu o singura echipa si aceea a fost manchester united,si a mai fost un meci la fel in derbiul campionatului Liverpool-Man Utd cand Liverpool a fost furata la fel cum sa intamplat cu chelsea,dar Liverpool este unde este ca este furata de arbitri etapa de etapa ultimul meci Everton-Liverpool trebuie sa se termine 2-3 si golul lui suarez din min 91 a fost anulat ca fost in ofsaid

Vezi toate comentariile (8)
Comentează