INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA // LYON - MONACO 1-2

Scandal imens în Turcia! Jucătorii au sărit la bătaie și au lovit doi reporteri!

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 10:01

Jucătorii lui Başaksehir, între care şi fostul internaţional Emre Belozoglu, au atacat un reporter şi un cameraman la finele meciului de la Rize (3-3).

Sezonul până acum impresionant al lui Başaksehir în Superlig e pe cale să se termine într-un coşmar. În week-end a ratat ocazia de a se apropia de liderul Beşiktaş. Doar 3-3 cu Rizespor, în deplasare. Dar, mai grav, jucătorii săi s-au implicat în acte de violenţă după fluierul final. Victime: un reporter şi un cameraman de la postul tv Spor.

Incidentul a izbucnit în parcarea stadionului, când fostul internaţional turc Emre Belozoglu s-a dus să le mulţumească fanilor care au însoţit echipa la Rize.

Văzându-se huiduit şi jignit de suporterii locali, aflaţi de partea cealaltă a unui gard, s-a enervat şi le-a replicat pe acelaşi ton. Iar mai mulţi coechipieri, între care şi portarul Volkan Babacan, i-au sărit în ajutor. La mijloc, între cele două tabere, reporterul Selman Kutlu şi cameramanul Ahmet Caglar, care filmau incidentul.

Volkan i-a înfipt mâinile-n gât lui Kutlu, iar rezerva de portar Ufuk Ceylan şi fundaşul Yalcin Ayhan au început să-i împingă şi să-i lovească pe cei doi jurnalişti.

Poliţia a intervenit şi a risipit meleul format, însă reporterii au ajuns la spital. Preşedintele lui Başaksehir, Goksel Gumusdag, le-a cerut scuze scuze tuturor celor afectaţi, autorităţile au deschis o anchetă, dar ultimul cuvânt îl va avea Federaţia (TFF). Care, de regulă, nu iartă!

PRECEDENT
11 etape de suspendare
În trecut, Federaţia de la Istanbul (TFF) i-a pedepsit drastic pe bătăuşi. Fostul jucător al lui Galatasaray, Engin Baytar, a luat 11 etape de suspendare (!) în 2012, pentru bruscarea şi lovirea arbitrului Cuneyt Cakir.

2e locul pe care-l ocupă Başaksehir în Superlig, cu 6 etape înaintea finalului de sezon, la 4 puncte de Fener (locul 3)

    
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
capca1
capca1  •  24 Aprilie 2017, 17:32

Alea " două" reporteri erau ***, nu ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  24 Aprilie 2017, 11:00

Numai "două"???

764680720376394
Octavian Gorgan  •  24 Aprilie 2017, 10:37

Au lovit doua reporteri,,,,,stai jos ,,,3

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close