INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Scandal în Anglia » Versurile fanilor despre mărimea penisului lui Lukaku sunt considerate rasiste

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 15:00

Adus în vară de la Everton, atacantul Romelu Lukaku a devenit un idol al fanilor lui Manchester United.

Suporterii "diavolilor" i-au făcut un cântec belgianului, dar clubul ar putea avea probleme.

Potrivit presei din Anglia, Kick It Out, o oraganizație care luptă împotriva rasismului, s-a sesizat din cauza versurilor cântecului, care vorbesc despre mărimea penisului starului belgian.

"Versurile sunt ofensatoare și discriminatoare. Stereotipurile rasiale nu sunt acceptat în fotbal. I-am contactat pe cei de la United și vom lucra atent cu cei de la Federația Engleză. Ar putea exista și pedepse", au spus reprezentanții Kick It Out.

VEZI VIDEO AICI:

screenshot 5

5 goluriare Lukaku la United, în 5 meciuri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
127939151042796
Marcello Kazan  •  20 Septembrie 2017, 09:28

Sa fie clar, asa numita "CORECTITUDINE POLITICA" este o GASELNITA CRIMINALA a PROMOTORILOR GLOBALIZARII in legatura directa cu DISTRUGEREA GENOCIDALA A RASEI ALBE... Pur si simply, aceasta mizerie NU o gasesti in tarile asiatice, in Africa sau America de Sud... Numai in Europa si Nord America unde civilizatia preponderenta este impusa de RASA ALBA... Si ceea ce este ABSOLUT DEMENTIAL este faptul ca acesti LIDERI PROMOTORI AI GLOBALIZARII SI AI "CORECTITUDINII POLITICE" CARE LOVESTE NUMAI IN RASA ALBA, sint ALBI sau ANGLO - SAXONI... Se poate spune ca are loc un fenomen cumplit de HIPNOZA IN MASA a populatiei AL CAREI VOT e folosit doar in scopul DISTRUGERII SI ELIMINARII SISTEMATICE A RASEI ALBE... E CUMPLIT, E DE O SUTA DE MII DE ORI MAI CUMPLIT SI MAI ODIOS DECIT CE A FACUT HITLER SAU ORICARE ALT MARE CRIMINAL DEA LUNGUL ISTORIEI... ANIHILAREA TOTALA A RASEI ALBE FOLOSINDU-I IN ACEST SCOP PE... ALBI...

godot
godot  •  19 Septembrie 2017, 19:58

Corectitudinea asta politică dusă la extrem o să aibă exact efectul contrar celui scontat, așa cum ne arată experiența istoriei. Am auzit că în Luxembourg creștinii au fost sfătuiți să nu mai celebreze „ostentativ” Crăciunul, pentru că îi jignesc pe ceilalți.

danirovl
danirovl  •  19 Septembrie 2017, 19:51
Postat de deny74 pe 19 Septembrie 2017, 16:37

De la noi,pe vremuri Florin Prunea avea reputatia asta ***

Cred ca dasta nu a putut sa sara mai mult la golul ala al lui anderson in 94...ai atarna prea greu:))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează