INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Scandal la Manchester United » Ce s-a întâmplat în vestiarul „diavolilor” după eșecul cu Brighton din Premier League

Scandal la Manchester United. Foto: Imago Images
Scandal la Manchester United. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 09:43 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 11:43

Tabloidul The Sun relatează că patru jucători ai lui Manchester United, Bruno Fernandes (29 de ani), Scott McTominay (26), Lisandro Martínez (25) și Victor Lindelof (29), au fost implicați într-un conflict petrecut la cabine, după 1-3 cu Brighton în Premier League.

Ca și cum nu-i era de ajuns startul dezastruos de sezon, cu doar 6 puncte în 5 meciuri, Manchester United are mari probleme și în vestiar. Chiar înaintea debutului în Liga Campionilor 2023/2024, miercuri (ora 22:00), cu Bayern, tabloidul The Sun a dezvăluit un scandal petrecut la cabine, după eșecul de sâmbătă cu Brighton (1-3).

Prima pagina a Gazetei, după arbitrajul catastrofal al lui Kovacs în CFR Cluj - Petrolul: „Istvan, chiar nu ți-e rușine?!”
CFR CLUJ - PETROLUL 1-0
Prima pagina a Gazetei, după arbitrajul catastrofal al lui Kovacs în CFR Cluj - Petrolul: „Istvan, chiar nu ți-e rușine?!”

Lisandro Martinez și Victor Lindelof s-au încăierat

Publicația amintită dezvăluie că patru jucători au fost implicați. Căpitanul Bruno Fernandes i-ar fi cerut socoteală mijlocașului Scott McTominay, iar fundașii centrali Lisandro Martinez și Victor Lindelof au ajuns de la reproșuri la o încăierare în toată regula

„Managerul Erik ten Hag a intervenit ca să restabilească ordinea, iar clubul a deschis ulterior o anchetă internă”, susține The Sun.

Tensiuni în vestiarul lui Manchester United

Ten Hag s-a tot confruntat în ultima vreme cu probleme la nivelul vestiarului. Pe Jadon Sancho l-a trimis la Academie, după ce mijlocașul l-a făcut mincinos și a refuzat să-i ceară scuze. 

Lui Harry Maguire i-a luat banderola de căpitan, iar Mason Greenwood și Antony au fost îndepărtați din lot din motive extrasportive.

Gary Neville: „Erik ten Hag are în vestiar câteva «gunoaie»”

Fostul internațional și jucător al „diavolilor”, Gary Neville, tocmai comentase situația: „Erik ten Hag are în vestiar câteva «gunoaie» și noi nu știm, din afară, ce discomfort și incertitudine provoacă aceștia. 

Ai un jucător care se schimbă în vestiarul primei echipe, probabil, dar se antrenează la Academie. Îl ai pe Harry, care a fost căpitanul acestor jucători în urmă cu 12 luni, însă acum a ajuns pe bancă. Așa că Ten Hag are niște situații acolo și nu știu ce daune sunt”.

Citește și:

Balaj îl apără pe Kovacs, arbitrul care a iertat-o pe CFR de două penalty-uri

Metamorfoză fabuloasă: FCSB, de la ZERO la 100%! Roș-albaștrii văd titlul, casele de pariuri au prăbușit cotele

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  19 Septembrie 2023, 10:58

Dauna cea mai mare e 10-Hag, chiar el, un antrenor de județ ajuns președinte tocmai sus, in Deal, la Cotroceni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează