INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

Scandal sexual. Arbitru FIFA acuzat de agresiune de către un fost coleg

Un arbitru care a participat la trei Mondiale este acuzat de atac sexual
Un arbitru care a participat la trei Mondiale este acuzat de atac sexual

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2012 16:38

Furtună în arbitraj. Unul dintre cei mai buni ”centrali” din lume este acuzat de abuz sexual de către un fost coleg. Cel atacat a reclamat cazul însă nu a fost crezut şi totul s-a încheiat cu retragerea sa din arbitraj. Faptele s-ar fi petrecut în 5 decembrie 2010, acuzatul este Oscar Ruiz, iar victima se numeşte Mauricio German Sanchez

Acuzatorul a povestit  în ziarul ”Diario Mio” din capitala Bogota: ”Fusesem trimis de societatea unde lucram ca inginer în oraşul Villavicencio, unde stă Oscar Ruiz. Cînd a aflat că sînt acolo, acesta m-a sunat şi m-a invitat la el acasă. Mi-a zis că pot înnopta acolo. Nimic anormal pînă aici. Locuinţa lui avea trei camere. În cea mai mare era dormitorul, cu un singur pat. Ruiz mi-a spus să mă culc liniştit. Dimineaţa însă, la un moment dat s-a cuibărit în mine, a început să se frece de mine, m-a luat de braţ. L-am împins, m-am separat de el imediat. Apoi am plecat grăbit”.

Sanchez a precizat că a relatat cazul instanţelor sportive. Degeaba. Nu a fost crezut, toţi i-au luat apărarea agresorului. Marginalizat, el s-a văzut obligat să se retragă din arbitraj.

3 Mondiale şi 4 finale de Copa Libertadores are Oscar Ruiz în palmares

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
jaffa2204
jaffa2204  •  27 Ianuarie 2012, 19:52
Postat de vladutz13 pe 27 Ianuarie 2012, 18:39

Nu vad ce legatura are asta cu arbitrajul??? Ce daca a facut reclamatie la sefii arbitrajului??? Daca a fost deranjat trebuia sa faca reclamatie la politie... si daca aia il condamnau, atunci putea fi scos si din arbitraj.

Tu nici nu ai inteles titlul si comentezi!!! nu cumva amandoi erau arbitri? Comentariul tău...

jaffa2204
jaffa2204  •  27 Ianuarie 2012, 19:49
Postat de just.samba pe 27 Ianuarie 2012, 18:32

"Iliesta", ca sa fim clari.

De unde stii ai sarit si u patul lui Jiji ? nu iti e rusine boschetarule ce esti sa spui asa vorbe? asta e democratia la Romani, sa jignim si sa improscam cu rahat oameni in urma carora nu poate calca multi ca tine nici daca se mai nasc de trei ori . Sa iti fie rusine

vladutz13
vladutz13  •  27 Ianuarie 2012, 18:41

Oricum, sa zica mersi ca nu a innoptat la Mache acasa.... nu scapa asa de usor :)) hehe

Vezi toate comentariile (10)
Comentează