INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Scene incredibile în Brazilia! Un fan a intrat pe teren cu un cuțit în mână

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 11:30 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 12:04

Un meci din semifinalele unui turneu de juniori, disputat între echipele São Paulo și Palmeiras, terminat cu scorul de 0-1, a luat o turnură violentă în finalul partidei, după ce un suporter prezent la meci a intrat pe teren înarmat cu un cuțit.

Totul s-a întâmplat în prelungirile partidei, când un fan al lui Sao Paolo a pătruns pe teren și s-a îndreptat spre jucător de la Palmeiras.

Ioan Neculaie, dat în urmărire generală! Fostul patron de la FC Brașov, de negăsit după condamnare la închisoare cu executare
JUSTIȚIE
Ioan Neculaie, dat în urmărire generală! Fostul patron de la FC Brașov, de negăsit după condamnare la închisoare cu executare

Scene incredibile în Brazilia!

Toți jucătorii au intervenit pentru a-l opri, moment în care alți doi suporteri au sărit din tribune. După intervenția poliției, spiritele s-au calmat și nimeni nu a fost rănit.

Arma albă, cazută pe gazon în urma ambuscadei, a ajuns pe mâinile „centralului”, care i-a înmânat-o ulterior arbitrului de rezervă. Deși, totul s-a terminat fără ca cineva să fie rănit, jucătorii ambelor echipe s-au panicat în momentul în care au văzut cuțitul.

Scene incredibile în Brazilia! Un fan a intrat pe teren cu un cuțit în mână
Sursă foto: Twitter

„Vorbim despre educație!”

În ciuda faptului că jucătorii lui Palmeiras au cerut suspendarea partidei, „centralul” a decis să ducă meciul la bun sfârșit, astfel oaspeții au obținut calificarea în finala turneului, acolo unde o vor întâlni pe San Lorenzo.

La finalul partidei, antrenorul lui Palmeiras, Paulo Víctor Gomes, a comentat: „Nu putem avea control asupra unor astfel de situații. A fost un moment urât, am încercat să facem ce am putut”. 

De cealaltă parte, Alex, antrenorul lui São Paulo, a avertizat: „Vorbim despre educație! Important este că autoritățile să intervină rapid și să dea un exemplu bun pentru comunitate. Din afara terenului, noi nu putem controla astfel de situații”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Georgina Rodriguez, făcută praf de rude: „I-am scris lui Cristiano: «Ai cea mai rea femeie lângă tine!»”

Continuă coșmarul pentru Haaland! S-a accidentat după doar o oră de joc

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează