INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIDER PENTRU O NOAPTE?

Schalke face rocada cu Bayern

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Exact ca Steaua în Liga 1, echipa lui Felix Magath a preluat şefia, profitînd de faptul că a jucat în devans faţă de celelalte rivale la titlu. Schalke a învins în această seară de Stuttgart cu 2-1 şi are cu un punct mai mult (54) faţă de Bayern şi 4 peste Leverkusen.


Triumful trupei din Gelsenkirchen a fost asigurat de reuşitele lui Edu (46) şi Kuranyi (foto, 55), pentru şvabi egalînd, tot în debutul reprizei secunde Tasci. Ciprian Marica n-a figurat din nou printre titulari la Stuttgart, fiind introdus de antrenorul Christian Grossi abia în minutul 81, în locul lui Hleb.


Astăzi, Bayern joacă pe teren propriu cu Freiburg, iar Bayer primeşte vizita lui Hamburg mîine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  13 Martie 2010, 17:05

inca un meci exceptional facut de MARICA. isi merita din plin convocarea la nationala. cu golul din aceasta etapa "super atacantul" roman a ajuns la cifra magica de 0 goluri marcate in 2 ani. ii suntem recunoscatori pentru contributia adusa fotbalului romanesc.ITI SUNTEM RECUNOSCATORI DRAGA CIPRIANE!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează