INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCHALKE - FRANKFURT 1-0

Schalke - Frankfurt 1-0 // Mijat Gaćinovic, contuzii severe la coaste după cel mai brutal fault al anului: „Nübel merită măcar 6 etape!”

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2019 11:38

Schalke - Frankfurt 1-0 // Mijat Gaćinovic, mijlocașul sârb al lui Frankfurt, victima celui mai brutal fault al anului, e norocos că nu şi-a rupt nimic după faultul groaznic de ieri. Antrenorul Adolf Hütter îl apără pe Alexander Nübel, portarul gazdelor: „Nu avea cum să evite impactul, nu vreau să dau vina pe el”. 

Schalke a trecut din nou peste Bayern, însă şi-a pierdut portarul titular pentru o lungă perioadă după victoria (1-0) cu Eintracht. Alexander Nübel a îngrozit lumea fotbalului cu cel mai brutal fault al anului, amintind şi de celebrul episod Schumacher - Battiston, de la CM 1982, sau de alte atacuri violente ale lui Wiese sau Kahn. 

Felix Magath, aflat în teren la acea semifinală de Mondial, cere o sancţiune exemplară. "Pentru aşa ceva e nevoie de cel puţin şase etape de suspendare. Fără îndoială că i-a pus în pericol sănătatea adversarului şi trebuie primească o lecţie să nu mai intre lipsit de orice control", s-a revoltat la Sky antrenorul de 66 de ani. 

„Arăta îngrozitor”

Mijat Gaćinovic n-a mai putut continua meciul după intrarea oribilă a neamţului din minutul 66 şi a ajuns la spital. Mijlocaşul sârb de 24 de ani a avut însă noroc, nu şi-a rupt nimic în urma teribilului impact desprins parcă din luptele de kung-fu . 

„Arăta îngrozitor, însă, după primele examene, nu are decât contuzii severe şi vânătăi la coaste, a scăpat uşor. Nu cred că Nübel putea să-l evite, nu vreau să-l blamez", spune antrenorul lui Frankfurt, Adolf Hütter. 

„Bine că măcar şi-a putut îndoi genunchiul, altfel lovitura era mai urâtă. A intrat cu întârziere la minge şi cartonaşul roşu e indubitabil”, a recunoscut David Wagner, tehnicianul lui Schalke. Şi celălalt portar, Frederik Rönnow, i-a luat apărarea: „Pe postul nostru, trebuie să intri mereu convins 100%!”.

  • Sursă foto: TAG24 NEWS Frankfurt

Debutantul l-a suplinit 

Ultima jumătate de oră i-a oferit debutul în Bundesliga lui Markus Schubert, 21 de ani, care n-a primit gol şi va rămâne în poarta „Königsblauen” o bună perioadă. La fel cu absenţa lui McKennie, cu umărul dislocat

„I-a părut foarte, foarte rău lui Alex, care şi-a şi cerut scuze imediat văzându-l pe Gaćinovici întins pe gazon. Toţi cei care-l cunosc ştiu că nu a făcut-o intenţionat”  - Daniel Caligiuri, mijlocaş Schalke

2 cartonașe roșiia încasat portarul Alexander Nübel în 2019. A mai fost eliminat în februarie, într-un meci cu M'gladbach, pentru un fault în afara careului, tot la mijlocul reprizei secunde

Vezi și: 

Schalke - Frankfurt 1-0 // VIDEO ȘOCANT! Alexander Nubel i-a scos doi dinți lui Mijat Gacinovic!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează